Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel se pokouší najít si vlastní byt. Když se Ross dozví, že u něj v domě zemřela stará paní, snaží se společně s Rachel získat právě ten její. Joey je smutný, že jeho skvělá spolubydlící se bude stěhovat, a snaží se ji přesvědčit, aby u něho v bytě zůstala. Eric se rozešel s Ursulou a začíná usilovat o přízeň Phoebe. Chandler najal pomocnici na uklízení bytu, ale Monika z toho nemá radost. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda nedáva zmysel. Prečo by Monica, ktorá má upratovanie najradšej na svete súhlasila, aby jej byt upratovala nejaká "maid"? A zápletka Ursula - Phoebe - Eric to bolo viac trápne ako vtipné! A to som veľká fanynka Priateľov, toto však bolo slabé. Zachraňujú to Rachel - Ross - Joey, keď riešia otázku nového bývania pre Rachel a baby. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

  • Na konci epizódy Ross (David Schwimmer) hovorí: „A pretože som taký silný, spútaný alleenstaande.“ „Alleenstaande“ v holandčine znamená slobodný. (Pat.Ko)
  • Kniha, ktorú Eric číta na konci epizódy, je "Alchymista" od Paula Coelha. (Pat.Ko)
  • Toto je druhá epizóda, v ktorej Phoebe (Lisa Kudrow) randí s bývalým Ursuly. Prvýkrát chodila v 3. sérii s Malcomom, chlapíkom, ktorý prenasledoval Ursulu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama