Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Den díkuvzdání Monika potká Willa Colberta, známého ze střední školy, který byl tenkrát také obézní jako ona, a pozve ho na sváteční večeři. Při přípravě jídla Chandler s Phoebe předstírají, že sledují fotbal, aby nemuseli Monice pomáhat v kuchyni. Tradičního krocana nakonec chce jíst pouze Joey. Při jídle vychází najevo pomluva, kterou kdysi Ross s Willem rozšířili o Rachel, a Rachel je pořádně naštvaná. Willa zase zaskočí, že Ross s Rachel chodil a že s ní čeká dítě. (TV Nova)

(více)

Recenze (13)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The One with Brad Pitt!!! Tak toto bolo perfektné. Píše sa rok 2001, Jennifer & Brad čerstvo zosobášení. Aký dobrý nápad dať ho do Priateľov. Škoda, že u mňa nenastal ten moment prekvapenia ako u publika, keďže som vedela, že tam bude. Všetko super. I hate Rachel Green Club, Joey a ten obrovský yummy moriak, Phoebe a Chandler akože sledujúci futbal, Phoebe na Brada Pitta pokukujúca, Brad Pitt na Rachel Green "I hate you" zazerajúci, atď.  Well done, Friends. 👍👍👍 ()

Sancty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezvyknem hodnotiť priamo prepojené jednotlivé epizódy akejkoľvek série akéhokoľvek seriálu ale tu spravím rád výnimku. Za mňa najlepšia časť Priateľov. Svetlý moment, kde sa nerieši otravný vzťah Rachel a Rossa. No a Pitt to tu dáva na pána. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Obvykle se zuby nehty bráním tomu hodnotit seriály po epizodách... Ale tohle je výjimka. Jeden z nejlepších dílů Přátel. Přesně tohle si vybavím pod pojmem dokonalý sitcom. A je tu hostující Brad, co chtít víc? ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů. Nezapomenutelný Brad Pitt, který společně s Rosem a Rachel váleli ve své linii - I hate Rachel Green club. Minimálně stejně legendární je Joey a krocan. A Monika, Chandler a Phoebe skvěle doplňují. 100% ()

Reklama

Reklama