Přátelé - Série 8 (2001) (série)
Gary HalvorsonScénář:
Robert CarlockKamera:
Nick McLeanHrají:
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Bonnie Somerville, Sam McMurray, Shawn Christian, James Michael Tyler, Wesley ThompsonVOD (1)
Rossova přítelkyně Mona navrhne, aby poslali svým známým a rodině vánoční pohled v podobě jejich společné fotky. Ross si ale myslí, že na něco podobného je ještě moc brzy. S tímto názorem se ale dostává do pořádných potíží. Monica už nemůže vystát Chandlerova šéfa Douga, který je pořád někam zve na večeři. Chandler se marně vymlouvá, dokonce si vymyslí, že se s Monikou rozešel. Na Rachel při jejím těhotenství působí změněné hormony. Skoro každý muž, kterého zahlédne, se jí líbí a představuje si, jak s ním stráví noc. (TV Nova)
(více)Recenze (4)
"Tak co, Rossi, jak to dopadlo s Monou ??" - "Skvěle !! Bydlím na ulici !!" - "Super !! A na který ??" ;) Geniální Ross.. ()
8/10 ()
Rachel - I'm seeing my doctor tomorrow. Maybe she can give me a pill or something. Phoebe - Yeah, that's what you need. ()
Výborná a maximálne vtipná epizóda!!! The best: Rachel u gynekológa!!!😁Už len dodatok: Ten Ross je taký pako, stráca čas s nejakou Monou, ktorej nedokáže ani povedať I love you and Rachel is right there!!! ()
- Ashley Clark, ktorý hrá Phoebinho (Lisa Kudrow) priateľa Rogera, sa tiež objavil v epizóde Jak Monica pekla cukroví, ako jeden z ľudí za Monikinim (Courteney Cox) bytom, ktorí si pýtali sladkosti. (Pat.Ko)
- Chandler (Matthew Perry) v epizóde spomenul film Život je krásny (1946). (Pat.Ko)