Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monika má problém s proslovem při slavnostním přípitku, který je pořádán u příležitosti oslav 35. výročí svatby jejích rodičů. Hluboce lituje svého rozhodnutí, kdy se dobrovolně nabídla, že místo Rosse pronese úvodní slovo. Phoebe na oslavu přivádí svého nejnovějšího přítele Parkera, který je ze všeho neustále přehnaně nadšený, až tím ostatním leze na nervy. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Somewhere there is a man with a tranquilizer and a butterfly net looking for that man." Zatial najhorsi diel. Nikdy som tak nizko este pri tomto seriali nesiel ale Baldwina by som asi zabil ako prvy kebyze som tam a Monikin pripitok som musel pretrpiet, jednoznacne najtrapnejsia scena serialu, pri ktorej som sa az citil neprijemne. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečný díl! Jak to bývá, když je celá šestice na jednom místě a roztáčí se vzájemně se prolínající dialogy. Je tam všechno - romantika (Rachel a Ross na výročí svatby Gellerových předstírají, že mají po svatbě a vymýšlejí si, jak proběhla), výborná hostující postava (Pozitivní Baldwin - Že je to ta nejlepší hádka, co jsi kdy zažila) a hlavně humor - Moničin projev vs Rossův projev , to je dokonalost:) (Monika: Jéžíši, Rossi, jak to vlastně děláš?) ()

Reklama

Reklama