Přátelé - Série 8 (2001) (série)
Kevin BrightKamera:
Nick McLeanHrají:
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Marlo Thomas, Adria TennorVOD (1)
Phoebe a Monika připravují večírek pro Rachel a ještě nenarozené miminko, ale zapomenou pozvat matku Rachel Sandru. Sandra se rozhodne, že se k Rachel a Rossovi na osm týdnů nastěhuje, aby jim vypomohla s péčí o dítě. Rachel se nápad její matky moc nelíbí. Nakonec se Ross pokusí Sandru přesvědčit, že péči o dítě zvládne sám. Joey dělá konkurz na místo moderátora nové televizní soutěže a Chandler s Rossem ho na tuto akci připravují. (TV Nova)
(více)Recenze (4)
"Ahoj !!" - "Ahoj !! Jaktože jsi tak uřícenej ??" - "Právě jsem přeblafnul Chandlera !!" ;) ()
8/10 ()
"I have new respect for Chandler." ()
Baby Shower dobrá, ale tá hra u Joeyho ma nebavila, tak preto "len" 4*. ()
- Ross (David Schwimmer) v tejto epizóde spomenul seriál Zázračná Jeannie (od r. 1965), takisto Joey (Matt LeBlanc) spieval znelku tohto seriálu. (Pat.Ko)
- Chandler (Matthew Perry) v epizóde spomenul film Poklad na Sierra Madre (1948). (Pat.Ko)
- Počas kvízu odpovie Ross (David Schwimmer), že kráľovná Victoria je najdlhšie vládnucim panovníkom v Británii. Toto tvrdenie bolo v čase natáčania správne, ale kráľovná Alžbeta II ju prekonala v roku 2015. (Pat.Ko)