Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel je v porodnici, všichni jí blahopřejí k narození rozkošné dcerky Emmy. Během Joeyho návštěvy však dojde k nedorozumění, když je Joey u Rachel v pokoji sám, shodí Rossovu bundu, z té vypadne zásnubní prsten. Rachel se probudí právě v okamžiku, kdy před ní klečí Joey s prstenem v ruce. Dříve než stačí Joey cokoliv vysvětlit, Rachel odpoví "ano". Ross nechápe, jak to, že má Rachel na ruce jeho zásnubní prsten, o ruku ji totiž vůbec požádat nechtěl, nejprve si chtěl s Rachel promluvit a zjistit, jestli má o společnou budoucnost vůbec zájem, prsten měl v kapse pouze proto, že ho dostal pro Rachel od své matky. A tak nakonec zklamaná Rachel zjistí, že ji nechtěl požádat o ruku ani Joey ani Ross. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tys jí ještě neřekl, žes jí o tu ruku nežádal ??" - "Néé !! Navlíkla si prsten, byla celá nadšená, ale pak si vyndala prso.." - "Joey, musíš jí říct, co se děje !! A jak to prso vypadalo ?!" - "Já se nedíval !! To hloupý mrně ho zakrývalo hlavou.." ;) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • V tejto epizóde sa odhalí, že Monica (Courteney Cox) hrá na klavíri. Avšak počas celého seriálu na klavíri nehrala. (Pat.Ko)
  • Když sestra odejde z nemocničního pokoje, tak za sebou zavře dveře. Když po chvilce odchází i Joey (Matt LeBlanc), tak jsou dveře znovu otevřené. (Timak)

Reklama

Reklama