Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel je pořádně naštvaná, protože Monika omylem pozvala jejího pracovního rivala Gavina na oslavu jejích narozenin. Ross má plné ruce práce, aby "odtrhnul" Joeyho od nové, velmi přitažlivé slečny, která hlídá malou Emmu. Rachel zcela nečekaně dostane od Gavina malý dárek. Phoebe se snaží přemluvit svého přítele Mika, aby společně v bytě chovali krysy. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Phoebe jsem nikdy neměl rád takze epizoda o krysách byla utrpení. Jo možná Phoebe nechapu ale výmluvu tohle typu se dá použít u všeho, takze Phoebe u me vždy znamenala z kola ven. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když si tak rád prohlížíte zadky, proč se nepodíváte do zrcadla ??" - "To je dost, že jste s tím přišla !! Už je to tři hodiny, co jste si to poznamenala.." ;) Mulroney na scéně.. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Phoebe luští křížovku.) Phoebe: Jaký je hlavní město Peru? Mike: Lima. Phoebe: Ne, začíná to na V a končí na X. A uprostřed je T a O, jak doufám. Mike: Když o tom tak uvažuju, tak je to opravdu Vtox. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Táto epizóda nám ukazuje, že zo všetkých hlavných postáv narodeniny najčastejšie oslavuje Rachel (Jennifer Aniston). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama