Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joey pozve partu svých přátel na uzavřený večírek, který pořádají tvůrci seriálu Tak jde čas, v němž hraje. Ross vezme s sebou i sympatickou a pohlednou profesorku paleontologie Charlie, na kterou má zálusk. O tu však nečekaně projeví velký zájem také Joey, což Ross nese s nelibostí. Ani Rachel a Monika neztrácejí čas a neúnavně se točí kolem populárních seriálových herců. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající(!) Chandler v divadle plus vydařený večítek na střeše. Bitter lady: Well, I bet you are all thinkin' "Now would be a really great time for an intermission", huh? Chandler: (To himself) oh yes, God yes!! Bitter lady: (now yelling) Well, you're not gonna get one! Because in life there are no intermissions, people. Chapter 7: Divorce is a 4 letter word. (Now standing right in front of Chandler and bending down almost to his level as if speaking to him, yelling even louder) How could he leave me?!?! Chandler: I... I don't know... you seem lovely. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (10)

  • Keď rozhorčená žena na javisku začne kričať na Chandlera (Matthew Perry), ďalší sediaci za Chandlerom nevedel zadržať smiech. (Pat.Ko)
  • Počas jedného zo záberov New York máme krátky pohľad na dvojičky Svetového obchodného centra. V čase tejto epizódy je to viac ako rok a pol po tom, čo boli zničené pri útokoch z 11. septembra. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama