Reklama

Reklama

The Brady Bunch

(seriál)
  • Kanada The Brady Bunch (více)
Komedie / Rodinný
USA, (1969–1974), 50 h 18 min (Minutáž: 25–26 min)

Hudba:

Frank De Vol

Hrají:

Florence Henderson, Robert Reed, Ann B. Davis, Maureen McCormick, Eve Plumb, Susan Olsen, Barry Williams, Christopher Knight, Mike Lookinland, Brooke Bundy (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(117)

Recenze (3)

PetrGadi 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem celou první sérii. Nevzpomínám si, že bych se někdy zasmál. Scény typu "maminka s tatínkem se políbí a kočka mňoukne" jsou zakončeny smíchem publika. Zápletky typu "maminka s tatínkem mě mají rádi méně než mé sourozence" jsou zakončeny zjištěním, že rodiče mají děti rádi stejným dílem. ()

nzTomParys 

všechny recenze uživatele

Název tohoto seriálu zaslechnete ve starších filmech často, a tak jsem si jej ze zvědavosti stáhl. Jedná se prakticky o předchůdce Kroku za Krokem - dvě rodiny (žena se 3 dcerami, muž se 3 syny) se v prvním díle spojí svatbou. Jenže je to už pěkně dávno co byl seriál natočen, a tak je pro dnešního diváka velice špatně zkousnutelný. Je to série seriálových klišé, ohraných scének a momentů kdy se všichni přiblble smějí. Na druhou stranu, tehdy to ještě klišé a ohrané scénky nebyly. ()

o.n.d.r.a. 

všechny recenze uživatele

V Čechách pochopitelně nedoceněný, ale i přesto skvělý sitcom. Jeden z těch zakladatelských. Bez něj by nebyl Krok za krokem, Ženatý se závazky atd. atd. atd. atd. atd. (A aby bylo jasno, Ženatý se závazky je geniální seriál, který zku*vil český dabing. Jen aby nevzniklo nedorozumění.) ()

Reklama

Reklama