Reklama

Reklama

Příští kapitola: Láska

(seriál)
  • Jižní Korea Romaenseuneun byulchaekboorok (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Talentovaný spisovatel a historicky nejmladší šéfredaktor vydavatelství se zamíchá do života bývalé reklamní textařky, která zoufale shání práci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Kreptry 

všechny recenze uživatele

16 dílů uteklo ohromně rychle. Příčinou byl možná Lee Jong-suk, který… stačí, že je (jak už jsem říkala a říkat budu dál), ale mimo něj i prostředí nakladatelství a motiv ženy, vracející se po pauze do toho nekonečného víru pohovorů, slz, otlačených pat, kruhů pod očima, zklamání ale i radosti, nadšení a pocitu potřebnosti a užitečnosti. Jak už tady někdo psal, je dobře, že se o tomhle problému, který není jen v Koreji, ale po celém světě, něco natočilo. A natočilo se to krásně. S vtipem, s dojetím, s neohranými zápletkami (i když se tam občas nějaké to ohrané klišé našlo). SPOILER – Hlavní hrdinové nebyli sraženi autem ani okradeni a pobodáni na ulici a světe div se, ani se nepohádali tři díly před koncem, oni se vlastně nehádali vůbec. – SPOILER A navíc jsem při sledování zjistila, že je deštník dražší než velká láhev soju. Prostě seriál, který vás potěší a navíc i poučí! ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Seriál, na který jsem narazila úplně náhodou. Pravda, chvíli si člověk musí na tolik odlišností od "západního" světa zvykat, ale myslím že právě tím je sám o sobě zajímavý. Plus neotřelá móda, účesy atd... Současní rádoby stylisté by si to mohli taky pustit, pokud teda přežijí zjištění, že ženská může být sexy nejen bez výstřihu až do pasu, ale i bez jakéhokoli výstřihu, například. Romantický příběh ujde, dávám body navíc za to, že je naprosto jiný než klasické schéma On potká Ji, začnou si spolu, při problémech se rozejdou, ale na konci happyend. Ale nebojte, i zde je konec dobrý. ()

Reklama

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

"Spíme, odpočívame, prežívame chvíľkové radosti, aby sme si vliali novú energiu, a mohli sa vrátiť do sveta plnej bolesti, aby sme mohli snívať nové sny." Tak toto bola ďalšia bomba od tvN, ktorú Netflix velice prezieravo dostal na "svoje obrazovky". A mne opäť pripomenulo, prečo mám tak rád kórejskú kinematografiu (aj keď niektoré ich sociálno-pracovno-hierarchické sh*ty v spoločnosti niekedy fakt nepochopím...). Viac-menej príbeh zo života neúspešnej uchádzačky o prácu (ktorá po rozvode a materskej dovolenke má nemalý problém sa zamestnať) okorenený o príjemnú vzťahovú vložku, zasadený do veľmi príjemného prostredia s tematikou kníh. K tomu veľmi príjemný soundtrack, neskutočne úžasná práca s kamerou (celkovo, kamerové zábery jedny z najlepších, čo som kedy videl), prirodzené dialógy a aj sympatické postavy (i tie vedľajšie). Potešila Lee Na-young a tiež Jung Eugene. Vo finále mi nezostáva nič iného, než dať tomu absolútku :). ()

llydeb 

všechny recenze uživatele

Dani vystudovala, pracovala, byla v práci zatraceně dobrá, potom se vdala a jak se slušelo, stala se z ní žena v domácnosti. Teď je Dani skoro čtyřicet a musí začít znovu. A je to těžké. Pořádně těžké. Jestli se chce Dani odrazit ode dna, musí se uchýlit ke lži. Jaké to je, prosadit se, když musíte na pohovorech soutěžit s lidmi, kteří jsou o 15 let mladší než vy, ve společnosti, kde se rozvody nenosí? (První díl je slabší, ale je možné ho přeskočit.) ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu lásku. Vše ostatní ano, ale lásku ne. Chyběla mi chemie a zamilovanost. Přátelství - rozhodně ano! Vztahy v práci - výborné! Dospělé "rodinné" emoce - určitě! Problematika žen, které se po rodičovské pauze snaží opět zaměstnat - perfektně zobrazená! Láska ke knihám - jeden z vrcholů žánru! Jenže se mi nedařilo dívat se na dvojici a vědět, že se miluje. Když přišlo na lásku, připadla mi uvěřitelnější vedlejší dvojice mladých zaměstnanců, která byla tak zparodovaná, až byla krásná. ■ Romance Supplement (로맨스는 별책부록) bylo velmi příjemné sledovat. Nepatřil mezi seriály, které člověk touží vidět na jeden zátah (což je u mě většina). Úplně mi stačil jeden nebo dva díly před spaním. Na dobrou noc :). ()

Galerie (173)

Zajímavosti (6)

  • Představitel hlavní role, Lee Jong Suk, byl od dětství platonicky zamilovaný do herečky Lee Na-young, která v seriálu hraje hlavní ženskou roli. Tuhle skutečnost musel nuceně doznat na tiskové konferenci před uvedením seriálu, přičemž se sám nazval úspěšným fanouškem. (Roby)
  • Lee Jong Suk měl problém skloubit hraní na piáno v 1. epizodě 1. série a k tomu se ještě soustředit na svou roli. Na scénu ze začátku seriálu, kdy hraje na piáno se připravoval celý měsíc. (Roby)

Reklama

Reklama