Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné bouřlivé noci na vzdáleném ostrově se Jessica ocitá v bohaté rodině, která se hádá o dědictví milionáře. Jessicu pozve jistý boháč Henry Reynard, aby strávila víkend v jeho vzdáleném sídle. Sdělí Jessice, že jeden z členů rodiny se ho pokouší zabít a nabízí jí 1 milion dolarů na charitu, když zjistí, kdo to je. Jessice se nabídka moc nelíbí, ale vyhoví prosbě a bere si čas na rozmyšlenou. Reynard však po večeři rodině oznamuje, že změnil svou poslední vůli, a než stihne povědět víc, zhasnou světla a on je zavražděn. Následně rodina zjišťuje, že v poslední vůli odkázal veškerý majetek Jessice, která jej však nehodlá jen tak přijmout. Další smrt a zjištění, že ve skutečnosti je třeba vyřešit pouze jednu z vražd, však výčet podezřelých velmi zúží. (Radek273)

(více)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo jo, starý dům, vražda a nenasytní dědicové, takové příběhy mám ráda. Akorát ten konec, potrestání vraha, mi přišel dost přitažený za vlasy a myslím, že by to takto nešlo. But who knows. ()

Tai_K_B 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady byla iniciální zápletka poměrně jasná, ještě než se stihla zaplést, ale jinak to byla opět moc pěkná epizoda. Plná zhrzených vyděděných dědiců a jedné spisovatelky, která se zas jednou ocitla ve středu dění, aniž se o to prosila. Přiznávám, že zdědit já od skoro neznámého člověka 50 milionů, taky by mi na tom izolovaném ostrově bez kontaktu se světem, se dvěma mrtvolami a bandou potenciálních nevraživých vrahů za patami nebylo úplně příjemně. ()

Reklama

Reklama