Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica vypráví příběh policejního detektiva převeleného na univerzitu jako učitele kriminologie. Jessica líčí příběh policejního detektiva Amose "Jake" Ballingera, který se kvůli neshodám při vyšetřování posledního případu stává nechtěným, a tak dostává „speciální“ úkol, vedení kurzu kriminologie na Freemontské univerzitě. Poté, co dá své studenty nabité třídě jasně najevo, že nehodlá rozdávat kredity zadarmo, podaří se mu snížit jejich počet na dva. Právě s nimi se poté vydává do terénu, aby se pokusil vyřešit onen dosud poslední případ. Ten se odehrál před několika měsíci, kdy Leo Gunderson nalezl na pláži mrtvé tělo Janet Carrové. Přestože však tvrdil, že je nevinný, nechal se zastrašit, podepsal doznání a nyní je ve vězení. A tak se Jake se studenty jako svými asistenty pouští do hledání nových důkazů. Ty k velkému překvapení vedou přímo do kanceláře mocného státního senátora. (Radek273)

(více)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poručík za katedrou je dalším dílem bez Jess. Ty já moc nemusím, ale tento poručík byl docela sympaťák, stejně jako jeho tři pomocníci. Díl je z prostředí univerzity, kdy se detektiv odvolaný z případu, snaží tento případ vyřešit na vlastní pěst spolu se svými studenty. ()

Tai_K_B 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět epizoda s Jess pouze v roli uvaděčky. Ale v téhle sezoně, ačkoli je to už ob epizodu více méně úzus, mi to zatím ani v jednom případě nevadilo, všechny dokázaly vtáhnout do děje a ve všech byli protagonisté natolik sympatičtí, že si to uhráli. Ostatně, pořád lepší, když si Lansburyová ve dvou sezonách sem tam trochu oddechla, než kdyby s rolí sekla úplně, jak o tom v té době vážně uvažovala. „Poručík za katedrou“, který byl Jessicou představen dnes, je dalším z těch postav, co by si úplně klidně utáhli vlastní seriál, pokud by někdy nějaký vznikl. ()

Reklama

Reklama