Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Cabot Cove vyplouvá na napovrch skandál, když do města dorazí podle všeho utajovaná milenka jednoho z kandidátů na starostu.
Vzrůstá zájem o nemovitosti v Cabot Cove a „lufťáci" jsou připraveni platit. Ne každý se však z takovéto popularity města těší, ba naopak. Nicméně blíží se volební obdobím, a tak se může stát, že dosud zdrženlivá pozice rady, kterou drží současný starosta Sam Booth, se může změnit. Ten je však připraven svou pozici obhájit, a proto se zdá, že by vše mělo zůstat při starém. V tom dorazí do města Annie Mae Chapmanová, která na jednom z Boothových shromáždění prohlásí, že je otcem jejich pěti dětí a že chce, aby se vrátil zpět domů do Wyomingu. Skandál otřásá městem, avšak situace se ještě zhorší, když je později nalezena Annie Mae zastřelená v jednom ze zdejších motelů. Podezření přirozeně padá na starostu a jeho šance na obhajobu pozice v blížících se volbách tak klesají docela. Jessica nicméně tuší, že se tím vším někdo snaží ovlivnit výsledky voleb, a tak se zlehka pouští do vyšetřování. (Radek273)

(více)

Recenze (1)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další v řadě dílů odehrávající se v Cabot Cove. To už je u mě malé plus. Celé město řeší skandál okolo starosty, jeho údajné milenky a kopy nemanželských dětí. Větší prostor je tu dán drbnám z místního salonu krásy. Průměrný díl. ()

Reklama

Reklama