Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie odmítá uvěřit Jessice, že byla právě unesena nejuznávanějším občanem New Yorku. Jessicu na letišti v New Yorku unesou neznámí lidé, kteří pracují, jak se posléze ukáže, pro místního zbohatlíka Maxe Hagena. Ovšem jedná se o omyl, neboť zamýšlenou obětí únosu měla být jakási žena jménem Liz Fosterová. Hagen si hned uvědomí chybu a s omluvou a nanejvýš průhlednou historkou Jessicu propouští. Ta si to ovšem nechce nechat líbit a neprodleně se obrací na okrskového poručíka, Artie Gelbera. Bohužel se však nedočká odpovídající reakce, neboť ten se brzy chystá do důchodu a není příliš nadšený, že by se měl zrovna nyní pouštět do křížku právě s Hagenem, mocným podnikatelem a respektovaným filantropem. Když je však skutečná Liz Fosterová nalezena mrtvá, musí se do řešení podivných událostí pustit nakonec i policie s „nešťastným“ poručíkem v čele. (Radek273)

(více)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Jess se vozí v cizích vozech aniž by chtěla a díky tomu jí spadne další vražda do klína. Agenti FBI jako v mnoha dílech vykreslení jako naprostí arogantní diletanti. Takže ještě štěstí, že do toho Jessica šťourá. ;) Však víte. ()

Tai_K_B 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta česká vlajka před hotelem potěšila. Ken Howard v roli nedotknutelného sociopatického mafiána byl špica. Perfektní příklad toho, jak stejný herec ve dvou rolích v rámci jednoho seriálu může působit úplně jinak. A Jessica měla v téhle epizodě docela šrumec – dva únosy z rušné ulice uprostřed bílého dne, to tu ještě nebylo. ()

Reklama

Reklama