Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při návštěvě irské usedlosti umírá za podivných okolnosti Jessičin hostitel a vše nasvědčuje tomu, že smrt nastala z nadpřirozených příčin. Spolu se svým přítelem, bývalým policistou Seanem Culhaneem, se Jessica vydává do Irska, kde má v úmyslu sbírat inspiraci pro další knihu. Přístřeší jim zajišťuje Culhanův přítel, Neal Gillen, který je ubytoval přímo u sebe, v jeho 150 let starém domě. Brzy po příjezdu uslyší podivné zvuky, které připomínají plačící ženu. Dostává se jim vysvětlení, že existuje legenda o ženě, která se před mnoha lety vrhla z věže poté, co viděla ztroskotat loď s manželem na palubě. Ozývá se však výjimečně, neboť legenda praví, že když je slyšet její pláč, vždycky někdo zemře. Neil Gillen to nese těžce a je vidět, že se v domě necítí úplně dobře. Jak se ukáže, tentokrát si legenda „vybrala“ právě jeho, neboť následujícího dne naleznou Gillenovo bezvládné tělo za psacím stolem bez jakýchkoliv viditelných ran. Jessica však takové vysvětlení odmítá a pouští se do pátrání sama. Bude tedy pachatelem Anne Gillenová – manželka oběti, Jason MacNamara – soused toužící nemovitost koupit, Liam Gillen – obchodní partner, či někdo další z místních usedlíků? Anebo se Jessica plete a může za smrt tajemná Plačící žena... (Radek273)

(více)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby byli bývali vybudovali ještě tajemnější atmosféru, tak by to bylo super. Jako malé mi tohle stačilo, teď... ale pořád na to ráda koukám. :-) Duchovééé. SPOILER!!! Btw: Ta manželka byla teda pěknej kutil!! ()

Tai_K_B 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Irské kvílící strašidlo a originální vražda zápalem plic. Jessičin Irský známý ex-polda Sean oproti předchozí epizodě (8×17) vizuálně značně omládl (účes holt dělá člověka). Ovšem že sem obsadili znova i Marka Rolstona, který ve zmíněné epizodě taky hrál, ovšem úplně jinou a dost podstatnou roli… hmm. ()

Reklama

Reklama