Reklama

Reklama

To je vražda, napsala

(seriál)
  • USA Murder, She Wrote (více)
Drama / Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (1984–1996), 198 h 48 min (Minutáž: 45–93 min)

Předloha:

Washington Irving (kniha)

Scénář:

Peter S. Fischer, Robert E. Swanson, Tom Sawyer, Robert Van Scoyk (více)

Hrají:

Angela Lansbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Will Nye, Michael Horton, Ken Swofford, Julie Adams, Herb Edelman, Keith Michell (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(264)

Obsahy(1)

Bývalá učitelka angličtiny a spisovatelka ve výslužbě Jessica Fletcherová s úspěchem řeší kriminální případy. Jeden z nejúspěšnějších amerických televizních seriálů, k němuž se diváci rádi pravidelně vrací. Hlavní postavu, bývalou policistku a spisovatelku ve výslužbě Jessicu Fletcherovou, ztvárnila herečka Angela Lansburyová (nar. 16. 10. 1925), která ji také hrála ve čtyřech celovečerních televizních filmech. V jednotlivých příbězích se hrdinka spoléhá především na vlastní úsudek a intelekt, které ji s neodolatelným šarmem a vytrvalostí pomohou proniknout až na dno každého zločinu, na nějž narazí. Seriál To je vražda, napsala, vznikal celých dvanáct let. Angele Lansburyové nepochybně přinesl slávu, kromě toho ztělesnila hlavní role ve filmech Žít a nechat zemřít, Diamanty jsou věčné, Oddíl 10 z Navarone, Bitva o Británii a Rozbité zrcadlo. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele eye candy k tomuto seriálu (1)

To je vražda, napsala (1984) 

Jessica vs. Walker Texas Ranger -- Jassica vyuziva moment prekvapeni a snazi se čaka polozit na lopatky svym vykulenym kukučem. čak ale statecne odrazi prvni utok zarytym krtcim pohledem. Čak prechazi do protiutoku. Aby ziskal cas, pouzije Triveta jako klamny utok. Trivet utoci moralnim ponaucenim ale nez si staci uvedomit ze byl obetovan Jassica ho smete sarmem a gracii sedesatilete damy. To uz se ale čak radi se svym indianem. Indian mu rika: čaku, bud spravny. Čak se tedy ridi jeho radou a zautoci na jassicu v momente kdy uz trivet lezi porazen na zadech a slape kolo. Postavi se naproti jassice a je velice velice spravny. Jassica je zasazena smrtelnou davkou walkerovi spravnosti a upada do komatu. Čaku, jsi buh. Jassico byla jsi dustojnym souperem ()

Související novinky

Zemřela herečka Angela Lansbury

Zemřela herečka Angela Lansbury

11.10.2022

Přichází smutná zpráva ze Spojených států, v požehnaném věku šestadevadesáti let totiž v úterý 11. října zemřela v kalifornském Los Angeles americká herečka Angela Lansbury. Jen za pár dnů by přitom… (více)

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama