Reklama

Reklama

To je vražda, napsala - Série 2

(série)
Drama / Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (1985–1986), 16 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Angela Lansbury, William Windom, Tom Bosley, Michael Horton, Ken Swofford, Herb Edelman, Len Cariou, Rosanna Huffman, Alexander Folk, George DiCenzo (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii už Jessica oplývá sebevědomím zcestovalé autorky. Už to není opatrná tetička z Maine, která vydala první detektivku. Máme tu první "strašidlácký" díl. Navíc se tu rozjíždí stálejší postavy. Konečně tu máme doktora Setha Hazlitta, poprvé je tu hned v úvodním díle agent Michael Hagarty, podruhé se setkáváme s otcem Baby... ok ok soukromým očkem Harrym McGrawem. Nejvíc se mi líbí šestý díl V zajetí smyslů, protože je v něm hodně tajemna a hraje si s atmosférou, sedmý Dáma v jezeře kvůli dovolenkové atmosféře a dobré zápletce (i když jedno velké mínus tam je - jinak by to bylo za 5* a byl by to asi nejlepší díl této série), devátý Jessica za mřížemi, protože se trochu vymyká a místy je trochu nepříjemný, desátý Domek na pobřeží, protože víc odkrývá Cabot Cove a Jess dostává bídu kabelkou, jedenáctý Tajemný rituál, protože prostředí Nového Mexika na mě zafungovalo, třináctý Nehoda, protože mě bavilo dohadování poroty a vyústění bylo zajímavý a čtrnáctý Příliš rychlé občerstvení, protože to byl velmi pohodový díl, který jsem si jako kulisu pustila několikrát :D. ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě si Angela Lansbury zahrála dvojroli. Kromě Jessicy Fletcherové si zahrála i její sestřenici Emmu. (peeteno78)

Reklama

Reklama