Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Už je to nějaká doba, co Angelův tým odvrátil katastrofu. Život jde dál a démoni v L.A. stále jsou. Jako třeba ten, kterého Cordelie viděla ve své vizi. Angel neváhá a vydá se za ním. Mezitím společnost W&H získala cenný balíček... (Varan)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážim sa povedať, že vo všetkom, na čom 1. séria ešte stále pokuľhávala, 2. séria sa z týchto chýb poučila, krásne to zúžitkovala a doladila každý jeden detail do dokonalosti. 2. sezóna prakticky vo všetkom predčila tú prvú. Top postavy série: Darla, Wesley, Angel, Cordelia, Gunn, Lorne, Winifred, Lindsey Silné stránky: návrat Darly, skvostné opätovné zakomponovanie Darly do príbehu, Darlyn charakterový oblúk, Angelova posadlosť Darlou, spolupráca medzi Darlou a Drusillou,.. jednoducho a stručne DARLA!, psychológia Angela, temnota, Angel vs. W&H, dynamika na pracovisku medzi Lindseym a Lilah, intrigy a manipulácia, silné momenty, nečakané zvraty, alternatívna démonská realita Pylea, stredoveký nádych Slabé stránky: nemám čo vytknúť Najlepšie epizódy: Judgment, Are You Now or Have You Ever Been, Dear Boy, Guise Will Be Guise, Darla, The Trial, Reunion, Epiphany, Disharmony, Dead End, Through the Looking Glass , There's No Place Like Plrtz Glrb ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna nabídne něco jiného než ta předchozí. Právníci rozehráli svou hru s Darlou. Díky tomu máme možnost nahlédnout do Angel(us)ovi minulosti. Poslední čtyři díly zase představí Pyleau, která stojí za to. Díly mezi tím jsou občas lehce výplňové, ale to nevadí. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Angelova druhá séria dosahuje svojho vrcholu už pred polovicou v línií s Darlou a Drusillou, W+H a temným Angelom, a neprekvapí, že záver sa jej už po žiadnej stránke nemôže vyrovnať. Hoci koniec prinesie zaujímavé možnosti, kde sa prekvapivo absolútne všetky postavy musia vyrovnávať s novými úlohami, David Greenwalt napokon vymäkne a všetky ponúkané extrémne zapletenia, vyústenia a obete zabetónuje napokon happyendom (možno preto, aby o to viac zašokoval posledným záberom, ktorý vracia k Buffy ). Celá tá krutá démonia dimenzia s nevysloviteľným názvom sa nemôže vyrovnať peklu každodennosti, ktoré spozná v polovici série a vrcholovým častiam, predovšetkým trojici REUNION, REDEFINITION, REPRISE. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A nezastavuje se! Napodruhé je Angel jinačí, série působí daleko uceleněji. Tvůrci tentokrát jednoznačně přitvrzují a ukazují, jak mají v plánu seriál vést. Naplno se zapojuje Darla, která na mě spíše působí rozporuplným dojmem a té postavě nic nežeru, nemyslím si, že ona má ty dobré momenty, nýbrž jen těží z poutavé hry, kterou rozjeli W&H. Naopak ohromě se pozvedl Lindsey. Jak hodně prostoru dostávají všemožné postavy, tak se malinko vytrácí kouzlo Angelovy postavy a místy působí snad až zbytečně a otravně. Pokus o restrukturalizaci Angelova týmu je nakonec spíše zbytečný oblouk. Co ale ve velkém chválím, je využívání Lorneho, který se propracovává k oblíbené postavě, jeho chemie s ostatními hrdiny je obdivuhodná. Závěrečné představení Pyleau je poutavé, ale středověký nádech mi do toho spíše nesedí. Nejlepší epizody - Strašidelný hotel. 75% ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama