Reklama

Reklama

Angel

(seriál)
  • USA Angel
USA, (1999–2004), 80 h 40 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

David Boreanaz, Alexis Denisof, J. August Richards, Charisma Carpenter, Andy Hallett, Amy Acker, Glenn Quinn, James Marsters, Vincent Kartheiser (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Angel, upír s duší, po odchodu ze Sunnydale zamíří do L.A., kde chce pomáhat bezmocným a nadále pokračovat v boji proti zlu, aby tak aspoň částečně odčinil staré hříchy. Kromě jiného mu však život komplikuje i démonická právnická agentura Wolfram & Hart, která je přesvědčená o jeho důležitosti v blížící se apokalypse. Jeho tím tak čekají v tomto nikdy nekončícím boji krušné chvíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele SheenaStaley k tomuto seriálu (1)

Angel (1999) 

Ale jo, je to povinnost pre každeho fanušika Buffy, už len preto, že dej spolu často uzko suvisi, niekedy sa stanu v Angelovi veci ktore sa potom doriešia v Buffy a naopak..... ale je to len doplnok k Buffy, nie kult:) A zároven je možno pre trochu vyspelejsich divakov, možno pre tých ktorí s Buffy starli.... ťažko posudit, proste Angel je o niečo važnejší:D o tu jednu hviezdicku som ho pripravila práve len preto, že už to není kult:D ()

Reklama

Reklama