Reklama

Reklama

Vlčí volání

  • Česko Volání vlka (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Francouzská ponorka Titan je vyslána k středomořskému pobřeží Tartus (Sýrie), aby tajně obnovila jednotku francouzských speciálních sil působící v této oblasti. Během své mise zachytí neidentifikovaný kontakt sonaru. Expert ponorky Chanteraide přezdívaný „zlaté uši“ nejprve klasifikuje zvuk jako zraněnou velrybu, ale rychle se ukáže, že kontakt je neznámá ponorka předávající svou pozici íránské fregatě a vrtulníku operujícímu v oblasti. Vrtulník vypustí hloubkové nálože v nevyprovokovaném aktu agrese. Poté, co vyvázli živí, Titan se vynoří na hladinu a kapitán sestřelí helikoptéru Panzerfaustem 3. Úkol obnovit jednotku speciálních sil splní a vrátí se na základnu. Po návratu slyší z rádiové stanice zprávu, že Rusko  napadlo Alandské ostrovy, které patří Finsku a že se francouzský prezident rozhodl poslat do Finska vojenskou pomoc. Moskva vyhrožuje nukleárními represáliemi proti Francouzské republice. Další den už ruský Timur III vypouští nukleární raketu R-30 z Behringova moře a francouzský prezident je nucen jako odvetu vyslat ponorku Formidable SSBN ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

Rochester 

všechny recenze uživatele

Žijeme ve světě, kde je možné všechno o čem film pojednává. Je dobré na to upozornit, ale to je tak vše co film udělat mohl. Válečných štváčů vždy bylo, je a bohužel i dál bude, kdy se navzájem lidé budou zabíjet. Je tomu tak od časů, kdy opice s minimem IQ slezla ze stromu a vzala poprvé do dlaně klacek a nebo kámen......... : (((((( ()

Martensson35 

všechny recenze uživatele

Trochu nesourodá slátanina. Film začne jako akční béčko, následně to přetne asi půlhodinou téžké emoční nudy, aby se v polovině rozjel alespoň jako slušná vykrádačka Neodvolatelné mise, respektive Dr. Divnolásky, plus snad všeho z pera Toma Clancyho. A nakonec nechybí trochu komického prvku, když si Francouzi utahují z vlastního vybavení nebo chvíli, kdy si prezident hodí krizový štáb na vytáčecí melodii. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Trochu křeče, trochu falše. 1) Francouzská verze začátku jaderného konfliktu (už zase s Ruskem, hleďme) působí mnohem krotčeji než americké filmy z doby studené války._____ 2) Pro laika mého typu je zajímavý technologický posun, k němuž očividně došlo. Ovšem jak moc je popis situace reálný, netuším._____ 3) Až poslední půlhodina přinesla trochu svěží krve do směsi klišé a kopírování. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Wolfs Call" je v svojej podstate neškodná dráma, ktorá však dokopy neprináša ani jeden moment, kedy by ma film niekde alebo niečím dokázal zaháknuť. Je tu niekoľko skutočne príšerných efektov, ktoré mi ale vnútorne nejako neprekážajú. Film však dokopy nemá skoro žiadnu atmosféru alebo momentku, kedy by som nemal pocit, že by som si radšej nezapol niečo iné. Radšej by som si asi dal znovu "Abbyssalebo "Below", ktoré ma dokázali oveľa viac navnadiť a zaujať. Neviem ani čo mám dokopy v tomto komente povedať. Tento film mal byť radšej spracovaný ako thriller. Miesto toho reálne však veľkú časť stopáže zabíjal náš čas vsuvkami, ktoré potom priniesli veľké odhalenie, no reálne to neprinieslo žiadny veľkolepý moment, ktorý by mi po dopozeraní v pamäti. Dokonca ani tá finálna obeta. Bohužiaľ. Hodnotenie: C ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľké potopené nič. Vážne neviem čo kto na tejto kakačke má, ponorky? Celý príbeh mi prišiel ako ušitý horúcou niťou - zo začiatku len jedno veľké hysterické prekrikovanie v trápnej snahe zaujať diváka, chaotické, nudné, banálne, predvídateľné, obsažne hlúpe, bez zaujímavých scénok, bez napätia.... No zato s plným vrecom trápností a smiešnej patetickosti (hlavne k záveru). A herci? Radšej nekomentujem, strašné niečo. Na hranici odpadu. 20/100 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • V čase 16:09 pri vyhlásení poplachu si vojak Ponožka viditeľne dáva dole slúchadlá z hlavy. V nasledujúcich záberoch ich má ale stále na ušiach. (Johnny.ARN)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama