Reklama

Reklama

USA, (1994–1995)

Kamera:

Jonathan West

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Alexander Siddig, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Colm Meaney, Armin Shimerman, Nana Visitor, Andrew Robinson, Max Grodénchik (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (5)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, je tu asi 9 epizod, které stálo za to vidět. Což je opět cca třetina, stejně jako v s02. Bohužel, ten zbytek je ještě o poznání horší, než v s02 - a už v s02 tyhle nestály moc za řeč - což znamená, že na 6-7h slušnýho (ale ne výbornýho) seriálu připadá 13 hodin doslova zahozenýho času. Což je fakt hrozný. Pocitově to je ještě o to horší, že z těch 9 epizod slušnejch epizod jsou 3 na začátku a 3 nebo 4 na konci, takže to působí jakoby většina série byla jen otravná vata. Problémy jsou v zásadě tytéž, co v s02 (a i s01), jen na steroidech v kontinuálně se zhoršujícím trendu - stupidní fillerový zápletky co nic neukazujou a nic neposouvaj, slušný SF náměty, který postrádaj jakoukoliv hloubku (a často i kvalitu) zpracování, hrozná předvídatelnost všech dílů atd. Co bylo v s01 nejsilnější deviza seriálu - tedy postavy - se vytrácí; všechny už známe, o nikom se v podstatě nedozvídáme nic nového, nic se nikdy nemění ani neposouvá. Popravdě, kdyby mi pár lidí o kterých mám za to, že mají vkus neřeklo, že s04 a dál mají být lepší, tak sem v průběhu nebo na konci s03 rezignoval - takhle zkusim aspoň ještě sérii. Ale jako už mě ten seriál fakt trochu jebe a až mi někdo zas řekne, jak je to lepší než Babylon 5 nebo snad Farscape, tak se mu agresivně vysměju do xichtu. ()

Reklama

zipacna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár zajímavých epizod, ale většina průměr. Také více Bajorských žvástů. Pro mě nejlepší epizody: 303.The House of Quark  a 321.The Die is Cast. / Pro mě nejhorší epizody: 318.Distant Voices a 319.Through the Looking Glass. ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý rozjezd. A dobrý zakončení. Posádka Ds9 mi začíná přírůstat k srdci. Je tu hodně pozitivních věci a hodně špatných věci (náboženská linka, jazdia, některé love fillery) ale celkově se u této serie člověk pobaví. Lepší než série 2 a to o hodně. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama