Reklama

Reklama

USA, (1998–1999), 20 h 22 min (Minutáž: 45–120 min)

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Nicole de Boer, Michael Dorn, Cirroc Lofton, Colm Meaney, Armin Shimerman, Alexander Siddig, Nana Visitor, J.G. Hertzler (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(25)

Recenze (4)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší série ze všech čtyr ST seriálů a to včetně VOY. Ze sci-fi se stává spíše romantické fantasy. Nejodpornější moment je Kai Winn šukající s Dukatem. Obrovská chyba nahrazení Jadzii Ezri, která je tu prakticky jen jako milostný objekt Worfa a Bashira, její funkce "poradce" je prakticky k ničemu. Terry Farrell už nechtěla hrát ve všech epizodách, bylo by ale daleko lepší jí poslat na dovolenou než tohle. Výmysl o původu Siska je v rozporu s pilotem, halucinace, přeludy, návrat mystiky z pilotu i s úroky. Budování socialismu Ferengů. Hrůza. To jediné dobré na sedmé sérii je příchod Breenů a jejich rivalita s Cardassiany. Kdyby sloučili šestou a sedmou sérii, vyškrtali polovinu dílů, tak by to bývalo bylo slušné finále. Jak jsem měl DS9 rád, tak o to větší hořkost jsem cítíl po závěrečném díle, co se seriálem udělali. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DocBrown a sirien to dost trefně shrnuli. Takže já jenom za sebe dodám, že tvůrci trestuhodně nevyužili válku s Dominionem a to nemluvím o nějakém navýšení počtu akčních scén. I když se některé díly tvářili, že jsou o tom konfliktu, tak nakonec to vždycky dopadlo nějakou nezáživnou patlaninou mezi postavami. Také celá ta linie s Kai Winn a Dukatem byla naprosto hrozná a vůbec by se nic nestalo kdyby se vyškrtla. Škoda že postava Dukata byla takto zmrvena. A to co udělali Ferengiům to je trestuhodné. Naprosto nejhorší série ST vůbec. ()

Reklama

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1/3 série ODPAD. 1/2 série 2* (často na hraně 1*) a 1* (často na hraně odpadu). 3 díly slabý 3*. 2 díly slabý 4*. Ambiciózní 9 dílný závěr totálně zpackanej (4 odpady...) non-ST mystical shit jedoucí po s ničím nesouvisející příběhové lince. Jediný slušný na sérii je Ezri a i ta nic moc. Jako... zoufalý, zoufalý, zoufalý. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Interesting, isn't it? The Federation claims to abhor Section 31's tactics. But when they need their dirty work done, they look the other way. It's a tidy little arrangement, wouldn't you say?" ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Doktor Bashir (Alexander Siddig) si v holoprogramu, který je zasazený do dvacátého století, objednává vodku 'stirred not shaken', což znamená 'promíchat, netřepat'. Touto frází paroduje a zároveň odkazuje na sérii Jamese Bonda a jeho vodku 'shaken not stirred' alias 'protřepat, nemíchat'. (Honzíno)

Reklama

Reklama