Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velitel bezpečnosti posádky, který umí měnit podobu, se stává podezřelým v případě záhadné vraždy Bajorana. (SkyShowtime)

Recenze (4)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odo ,,Zabití svého klona, je také zločin´´.  Ibudan měl sice kůůl plán, ale několik věcí prostě nedomyslel a stejně...na pana ´´Neznámý Vzorek´´ si nepříjde. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'll never understand the humanoid need to... 'couple.'... Too many compromises. You want to watch the karo-net tournament; she wants to listen to music, so you compromise - you listen to music. You like Earth Jazz; she prefers Klingon Opera so you compromise - you listen to Klingon Opera. So here you were ready to have a nice night watching the karo-net match and you wind up spending an agonizing evening listening to Klingon Opera." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabé 3*. Bližší ředstavení jedné z frakcí, stejně jako některých z hlavních postav. Bohužel, přišlo mi, že z tématu pokračujícího boje a politického napětí po vítězství si náhle konkurujících frakcí a z toho souvisejících dilemat šlo dostat víc a epizoda ve skutečnosti rychle mizí z paměti - ostatně, koncept falešného obvinění z pomsty není zrovna originální. ()

Reklama

Reklama