Reklama

Reklama

USA, (1996–1997), 19 h 53 min (Minutáž: 45–46 min)

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Michael Dorn, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Colm Meaney, Armin Shimerman, Alexander Siddig, Nana Visitor, Aron Eisenberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Recenze (3)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série je takový zlom v celém seriálu. Na začátek výborné dokončení čtvrté série, pak pár vlažných dílů než přichází Trials and Tribble-ations, pro mě nejlepší díl celého Star Treku. Vrchol. Ale odtud je už jen strmý pád. Ačkoli je tu stále dost skělých epizod, začínají se dostávat do menšiny. Románek Worfa s Jadziou bych ještě překousl, to je ale jen začátek přeměny seriálu na romantickou telenovelu. Leeta s Romem a Zek s Iskhou je už totální tupost. Ještěže je tu ale stále Garak, bez něj a výše uvedených dílů by to bylo sotva na 50% ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušnej první díl a jeden retro-filler, ~10 fakt blbejch dílů, pak 5 dílů "silného" středu série (efektivně silnej dvoudíl obklopenej 3 slušnejma dílama), pak dva shit díly a dojezd kde se slušný díly střídaj s dost slabejma než to dojde do slabšího finále. Děj se spíš táhne, románky sou nudný až otravný, mezi postavami se nic moc zajímavého neodehrává. Totálně shit dílů jako v s03 je míň, ale ta měla aspoň pár fakt dobrých dílů, které tady chybí. Moje goodwill k seriálu byla propálená až do dna už dřív a bez ní to sou slabší 2*. ()

Reklama

Reklama