Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sisko a posádka se vracejí v čase do klíčového okamžiku v historii hvězdné lodi Enterprise. (SkyShowtime)

Recenze (8)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že předchozí návraty do minulosti jsou většinou nějaký western, což není můj oblíbený žánr. Tohle je parádní scifi-retro návrat do minulosti, té startrekovské. Originální a řemeslně provedený. Jedna epizoda tak naplní nostalgii, jako celá poslední řada Picarda. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší epizoda celého Star Treku. Už tak skvělou epizodu Trouble with Tribbles dotáhli do naprosté dokonalosti. Když jsem to viděl poprvé, musel jsem u toho vypít třetinu flašky Whiskey a dostalo mě to do extáze. Jadzia je tu neskutečně sladká a zbytek vtipný. Nejlepší byla scéna na baru jak si O'Brien spletl Kirka a Worf vyprávěl o hrdinném tažení proti Tribblům. 110% Bohužel tahle epizoda je zlom a od téhle chvíle jde DS9 dolů ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temporal agenti byli super. Jako někdo kdo TOS moc neviděl bych tomu dal 4*... ale chápu ten sentiment a nostalgii, o které jsem se připravil tím, že to sleduju ve "špatném" pořadí, takže tam tu +1* bez rozpaků přihodim - ostatně, to prolnutí s TOS záběry a scénami bylo udělaný FAKT dobře a Jadzie to v TOS uniformě docela seklo :) ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosud nejlepší díl Hlubokého vesmíru, jediný srovnatelným v kvalitě byl naprosto vážný a depresivní Duet v první sérii. Tady základní zápletka a myšlenka zůstává v pozadí, ale spousta ironických narážek a komických scének na původní sérii to zcela vynahrazuje. Naprostý skvost. ()

Reklama

Reklama