Reklama

Reklama

USA, (1997–1998), 19 h 55 min (Minutáž: 45–46 min)

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Michael Dorn, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Colm Meaney, Armin Shimerman, Alexander Siddig, Nana Visitor, Aron Eisenberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ok - brečim, že byla s04 dobrá - kdyby nebyla, tak sem na jejím konci seriál opustil; takhle to už asi fakt dojedu celý :/ . Tahle série je sračka - takřka 1/4 dílů hodnocená jako "odpad" (včetně finále), víc jak polovina jen 1-2* (víc 1 než 2), většina zbytečný fillery. 4 dílům jsem dal 3* - z těch čtyřech jsou tři odlehčeně komediální. 2 díly získaly 4* - obě odrbané a trochu z lítosti v porovnání se shitovym zbytkem série. Válka, která je centrem seriálu, se celá odehrává kdesi na pozadí. Staré problémy DS9 (předvídatelnost, povrchnost...) jsou dávno pryč - byly nahrazeny prostou debilitou a - co je nejhorší - nudou a trapností. Prostě zoufalý od začátku dokonce, od A do Z. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velkém propadu kvality během páté série to zpočátku vypadá, že to nebude až tak hrozné. Poněkud podivný začátek s navazujícími epizodami a rozdělením na dvě linie na okupované stanici a mimo ještě ujde, až na to že tam nechají pobíhat Jakea bez dozoru. Série vrcholí kulervoucím In the Pale Moonlight. Už jsem se radoval, že je DS9 zachráněna, do té doby jsem stavěl DS9 na úroveň TOS a TNG. Ale stal se pravý opak, tenhle díl je pro mě prakticky konec DS9, následuje už pád do hlubokého podprůměru, opakování simulátorových epizod, každý souloží s každým, válka s Dominiem se začíná táhnout jak med (napadlo mě jiné přirovnání ale to si při vší úctě odpustím) a vrchol nasazuje odstranění Jadzii. Ideálně, měli vyhodit několik nudných epizod a nahradit je nejdůležitějšími epizodami sedmé série a seriál ukončit o sezonu dřív, s Jadziou. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama