Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dukat se stane vůdcem bajorské náboženské frakce a rozhodne se držet Kiru jako rukojmí. (SkyShowtime)

Recenze (6)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DS90210 shit + mystical shit... nefunkční pár Kira+Dukat... +zdementnělej Dukat... ten díl mě zvládá deptat každou jednou scénou. Transportéry fungující na 3 světelné roky? Kurva kdo ještě potřebuje nějaký lodě? Zajíamavý jak by jediná věta zvládla zbořit celej world-building, kdyby jí divák vzal vážně. ()

RedRose odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už je fakt neuvěřitelná kupa hnoje!! Kdo tohle napsal a natočil?! Tohle už nemá se Star Trekem nic společného, je to jen agitka na nejakou pomýlenou až pomatenou náboženskou víru, nebo dokonce boj... Už jen ty kecy kolem proroků, jak vystřižené z našich náboženských pohádek!! Neuvěřitelné!! ()

stefko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlbsie intro k boju dvoch klanov Prophets o svoje miestecko v Cervej diere. Skoda ze sme sa nikdy nedozvedeli preco im to miestecko v Cervej Diere je hodne tkaychto problemov. Pa-Wraiths zili desattisice rokov mimo Cervej Diery a ocividne im to nijak neuskodilo. Preco Prophets i PaWraiths neziju mimo Cervej Diery ako Q? Vo svojej podstate sa Q a Prophets zdaju byt velmi podobny ... az na to ze Q su dobrodruhovia a tito su usadeni domasedi asi ... ()

Reklama

Reklama