Reklama

Reklama

Star Trek: Hluboký vesmír devět

(seriál)
  • Česko Star Trek: Stanice Deep Space Nine (více)
USA, (1993–1999)

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Alexander Siddig, Colm Meaney, Armin Shimerman, Nana Visitor, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Michael Dorn, Nicole de Boer (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(173)

Star Trek: Hluboký vesmír devět, čtvrtý seriál z legendárního startrekovského univerza Gena Roddenberryho, je zasazen do poloviny 24. století, odkud přináší dobrodružství týmu důstojníků Spojené federace planet, jimž byla svěřena hvězdná stanice, vytvářející obranný val v blízkosti první stabilní červí díry vedoucí do tajemného kvadrantu Gama. Úkolem posádky Hlubokého vesmíru devět není nic menšího než chránit a zkoumat vesmír a vydávat se na místa, která ještě nikdo z Federace nikdy nenavštívil... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele tron k tomuto seriálu (1)

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993) 

V detstve ma strašne fascinovala tá bombová, namakaná, totálne cool vesmírna stanica, akési hraničné prekladisko a prestupisko rôznych rás, národov, osôb a motivácií. V tomto smere je to dosť originálny Star Trek - žiadne otravné medzihviezdne lety Enterprise, ale sme pekne stále na mieste a riešime problémy. Svojho času potešilo takmer revolučné rozhodnutie urobiť najvyššie postaveným mužom černocha. Veľmi sa mi páčila rôznorodá skupina hrdinov, hlavne šmelinár Quark, šéf bezpečnosti alias "hmota Odo" a sympaťácky mechanik Colm Meaney (rovnakú rolu hral aj v Star Treku: Nová Generácia). Po vizuálnej stránke to značne zostarlo, ale mám na to príjemné spomienky z detstva, tak dávam 80%. ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

31.07.2010

CzechTREK convention - největší samostatná Star Trek akce v České republice – přichází už popáté. Tentokrát v nových prostorách Kulturního centra Novodvorská se koná v sobotu 4. 9. 2010. Akce už… (více)

Reklama

Reklama