Reklama

Reklama

USA, (1995–1996), 19 h 46 min (Minutáž: 44–93 min)

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Michael Dorn, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Colm Meaney, Armin Shimerman, Alexander Siddig, Nana Visitor, Andrew Robinson (více)
(další profese)

Epizody(25)

Recenze (4)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou sérii mám s tou první nejraději, spousta vtipných dílů, příchod Worfa to zpočátku oživí. Vyvíjející se dějová linka na pozadí s Dominiem a Klingony je taky dobrá. 1996 je ale takový poslední vrchol Star Treku a pak už to jde jenom dolů. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sílící napětí mezi Federací a Dominionem občas zastiňuje konflikt Federace s Klingony. Několik pro mě opravdu zajímavých dílů, ale opět několik strašných (Bajorani, Mirror universe). Pro mě nejlepší díly: 401.The Way of the Warrior, 425.Body Part. A pro mě nejhorší díly: 410.Our Man Bashir a 420.Shattered Mirror. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální skok kvalitou nahoru. Škoda, že po s03 už byla kvalita tak dole, že to i tak má pořád rezervy. Větší počet dílů se věnuje hlavní linii, v níž se konečně začně něco dít - krok za krokem a na různých frontách, ale už je cítit, že jsou věci v pohybu. Pár dílů je skutečně hodně dobrých. Pár fillerů je skutečně vtipných. Bohužel, pár dílů je fakt strašně špatnejch až příšernejch a pár jiných stále trpí tradičními DS9 problémy (předvídatelnost, nedotaženost, laciné úniky z dilemat jako řešení zápletky atp.) Určitě pozitivní je příchod Worfa - popravdě to je jediná postava, u které mám dojem nějaké konzistentně se vyvíjející osobní příběhové linky co jde aspoň trochu promyšleně odněkud někam. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama