Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Josh se zapřísahá, že pomstí smrt, o které ho lstí přesvědčili. Ředitel Burr vrhne trochu světla na jednoho ze svých problémovějších studentů. (Netflix)

Recenze (5)

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se psalo nade mnou, zatím nejlepší epizoda. Naprosto předvídatelné a stupidní chování, scénář a postavy jsou však doplněné celkem fajnovými vtipy. "Vyrostl by z ní motivační řečník, kterej by rozesílal newsletter až 2x do týdne." - tyhle jokes mě dostávají, pravděpodobně jediná záchrana před jinak otřesným teenage seriálem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z pomerne nepochopiteľných dôvodov po apokalypse počas ktorej umreli všetci dospelý, respektíve sa zmenili na ghúlov sa v príbehu objaví ďalší, ktorému nie je nič. Nakoľko sa jedná o sračku z produkcie liberneho Netflixu dočkáme sa brainwashingu v podobe homosexuálneho páru mladistvého černoška a bieleho topšportovca, dievčatka ktorému je ukradnuté to ako vyzerá a zženstilého teenagera, ktorý je expertom v kozmetickom priemysle. Netflix produkuje jeden liberálny odpad za druhým, to by nebolo nič nové a ani nič, čo by človek počas úpadku západnej civilizácie nečakal, ale seriál by musel mať nejaký dej, ktorý mu chýba úplne. Kto očakával zaujímavú postapokalyptickú drámu sa dočká romantickej sračky určenej pre pár percent populácie s jasným podtextom - dospelý sú všetci do nohy hlúpy, my teenageri sme cool, ale iba keď sme homosexuáli akejkoľvek inej rasy ako bielej. Odpadu sa to vyhlo za prostredie, v ktorom sa dej odohráva, pár svetlých zábleskov seriál má. Už je to trápnejšie ako pionierske či iskričkovské šatky a odznaky, ktoré sme museli nosiť kedysi my. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A dost, nejlépe hodnocené epizody a já vytlačím sotva 2*. Mělo mi dojít, že to bude spíš pro dnešní mladý, kteří nevědí jestli jsou kluci, holky nebo třeba tužkový baterky. Přitom je hlavní hrdina sympaťák, potenciál námětu byl obrovský, má to zajímavý styl díky kterému to mohl být seriálový zombieland, ale provedení je naprosto příšerný. Vtip nula, akce nula, postavy parodie. Při sledování se mi začalo měnit pohlaví. Vsadím se, že dokoukat to celý, mám na konci série kundu, černou barvu, třídím odpad, chodím na demonstrace za práva gayů, jsem vegan a nosím triko pride. Blitka pro dnešní dementy.30%. ()

JenomDominik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že kdo se dostal až sem, tak ho seriál musel chytnout. Rozvíjí se postavy, celé to tak nějak dostává smysl a pořád je to vtipné. Pro mě super překvapení, jelikož jsem od tohoto seriálu moc nečekal. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já to věděl, že Baron Triumph je tenhle člověk, to by bylo jinak moc jednoduchý, protože i když je tento seriál strašně pubertálně ujetej, tak musí mít nějaké překvápka, když už né dokonalý scénář.... Takže za mě zatím nejlepší díl.... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama