Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wesley si představuje, že jeho příběh vypráví RZA, a plánuje školní ples. Eli si dělá zálusk na korunu a Angelica má tajné plány s Joshem. (Netflix)

Recenze (3)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, smrdí tady Netflixovský liberalismus, tolerance vůči silně probíraným tématům jako je homosexualita, aj... Ale i přesto mě sledování bavilo, sice méně než minulý díl, leč stupidita a pokus o kvalitní nadsázku mě prostě nenudila... ()

Trevor odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Primitívna epizóda o školskom plese v ktorej sa neudeje nič, plná rasistických poznámok zo strany postáv čiernej farby pleti na adresu bielych postáv a plná homosexuálnych scén. Treba si uvedomiť že táto sračka je určená pre násťročné publikum a keďže mi rasistické prasce vždy liezli na nervy, tejto liberálnej sračke z produkcie spoločnosti Netflix nemôžem udeliť nič iné ako odpad! ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jedeme černé teplouše ve velkém, rovnou celý díl o nich, abychom měli approval od všeljakých institucí zaobírajících se lidskými právy. Avšak dalo se to skousnout, občas prohozené tentokrát suššími jokes, ale šlo to :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama