Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 1
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Předloha:

Brian Ralph (komiks)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Recenze uživatele Wiikii k tomuto seriálu (10)

Josh proti apokalypse: 1. část (2019) (E01) 

Nejsem tak starej, aby mě to nebavilo, ale nejsem ani tak mladej abych z toho "lavískoval" v hodnocení. ... Prostě ujetá ptákovina, která se snaží být pubertální, jako filmy Muzikál ze střední, či bez erotická varianta American Pie (4,5,6,7). ... Leč dá se na to dívat a musí se vzít i v potaz, že pilotní epizody bývají většinou nejhorší ... ()

Pitomče! (2019) (E02) 

To je tak strašně stup*dní, ale směju se, protože když nechcete sledovat nic s hlubokým příběhem, tak je to pohodové odfrknutí... ()

Mmmm–hmmm (2019) (E04) 

Já to věděl, že Baron Triumph je tenhle člověk, to by bylo jinak moc jednoduchý, protože i když je tento seriál strašně pubertálně ujetej, tak musí mít nějaké překvápka, když už né dokonalý scénář.... Takže za mě zatím nejlepší díl.... ()

Ples, nebo můj život takzvaného dvojníka (2019) (E05) 

Ano, smrdí tady Netflixovský liberalismus, tolerance vůči silně probíraným tématům jako je homosexualita, aj... Ale i přesto mě sledování bavilo, sice méně než minulý díl, leč stupidita a pokus o kvalitní nadsázku mě prostě nenudila... ()

5318008 (2019) (E06) 

Trevor by sice ve svém komentáři nejraději zažaloval celý Netflix, já bych to viděl s určitou nadsázkou, už jen kvůli tomu, že je to komedie a tyhle scény jsou opravdu gradované pro zesměšnění... Ale k samotné epizodě. Turbo má opravdového otce, naplánoval killnout Garyho z Angelici je žena a Josh měl pohlavní styk s asiatkou Karen, leč (a to je důležité) znistil, že Sam žije + Groulíci mutují... ()

Canta tu vida (2019) (E07) 

Sice linka Ms. Crumble byla kreativní, ale při sledování nedokonalá, byť všechny důležité informace byly v těchto flashback scénách zahrnuty. Přesto jsem od kokání občas utekl, abych si dal malou pausu z nudy. ALE Eliot mně příjde zábavně otravný a linka Josh x Sam mě také zaujala... ()

Uspokojení (2019) (E08) 

Vynikající epizoda, VYNIKAJÍCÍ epizoda?, VYNIKAJÍCÍ EPIZODA?? Tahle epizoda je tak pi*ojidní, že přemýšlíte nad tím, jestli se náhodou tvůrci nesjeli silnou drogou aby vymysleli jak Vás oje*at tím nejzvrhlejším způsobem a ještě Vás přinutit, aby se vám to líbilo !!! ... ANO, já chápu už od asi 5 minuty, že Sam je nějaká jiná. Ano, já chápu, že má evidentně roztříštěnou psychiku a neví ani kde je nahoře a dóle, protože žije v nějakém extrémním zmatku, nejspíš špatné rodinné zázemí, hormony, nejspíš i geny, ale takovýto obrat + ten obrat nesmyslně zamilovaného Joshe, da fak, co to mělo být?... Já, tento díl vidím, jako smutnou ukázku toho, když se filmaři snaží udělat "WOW" efekt za každou cenu.... Ano, já chápu, že tento seriál je mišmaš všeho a proto mě i baví, ale tohle má tolik chyb, že se ty chyby vyrovnívají i tomu zajímavému..... ()

Josh proti apokalypse: 2. část (2019) (E09) 

Ve zkratce: Burr je opět ředitel + "neočekávané" překvápko, Wesley je zamilovanej homo-černoch a má to těžký, Eli .. o tom se nechci bavit, KJ je prý badass, ale mně se líbí a Josh donese Sunflower Sam... ()

PRÁSK! (2019) (E10) 

Ten konec jee tak strašně velký pokus o WoW efekt, až mně to nepřišlo divný, protože před 2hodinama jsem dokoukal naprosto absurdní 8díl a tak tento konec byl pro mne humorná tečka za skvěle hloupím seriálem, který lze snadno odtipovat od začátku do konce... ()

Reklama

Reklama