Reklama

Reklama

V ulicích San Francisca

(seriál)
  • USA The Streets of San Francisco (více)
USA, (1972–1977), 113 h 50 min (Minutáž: 50–98 min)

Tvůrci:

Edward Hume

Scénář:

Theodore J. Flicker, Rick Husky, Edward Hume, David Friedkin (více)

Hrají:

Karl Malden, Michael Douglas, Richard Hatch, Roger E. Mosley, Kristoffer Tabori, Rai Sanders, Susan Dey, Felice Orlandi, Joe E. Tata, Kitty Winn, Hari Rhodes (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(120)

Vítejte v ulicích San Francisca. Seznamte se s policejními detektivy, kteří mají na starosti vyšetřování vražd, v uniformě je však neuvidíte. Poznejte zástupce šéfa Mikea Stoneho (Karl Malden) a inspektora Steva Kellera (Michael Douglas).  Mike je Stevovým učitelem, zasvěcuje ho do všech vyšetřovacích metod a postupů, které odhalují stopy vedoucí k dopadení pachatelů, a které pomáhají vyřešit zločiny, nepravosti a bezpráví, páchané v San Franciscu. (CBS)

(více)

Recenze (27)

tron 

všechny recenze uživatele

Okrem sviežim mladíckym dojmom pôsobiaceho Michaela Douglasa, mi v spomeinkach uviazol jeho skúsenejší parťák Karl Malden s tým svojim raťafákom (samozrejme mám na mysli nos). Nákazlivo nostalgická záležitosť a za to dávam 80%. Neviem si predstaviť, ako by som to hodnotil, kebyže to vidím dnes. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starnúci veterán Karl Malden a vychádzajúca hviezda Michael Douglas vytvorili v tom americkom, kriminálnom seriály zohratú dvojicu inšpektorov. Aj keď je medzi nimi značný vekový rozdiel, i tak sa postupom času so sebou dokonale zžili a začali sa navzájom prirodzene doplňovať pri riešení ťažkých porušení zákona "V uliciach San Francisca". Mike Stone a Steven Keller boli tvrdí chlapíci s policajnými odznakmi. Dnes už im zub času odkusol trochu z ich šarmu, ale aj tak mi zostanú v pamäti ako dvaja starí, drsní poliši, ktorí si vždy dali rady so zvereným prípadom. *** ()

Rominator

všechny recenze uživatele

Studentka psychologie potká při běhu v parku Joa (Arnold Schwarzenegger) a pozve ho k sobě domů. Chce s ním udělat rozhovor, ale Jo nechce být nahráván a rozčílí ho slovo freak / zrůda. Jo o sobě řekne, že není mluvka a ukáže ji nějaké kulturistické pózy. Studentka se i přes svůj slib začne smát, Joa to rozčílí, chytne ji za ruce, silně s ní zatřese a odhodí ji na gauč... Arnieho postava se celým jménem jmenuje Joseph Schmidt, ale všichni mu říkají Jo. V záběru kamery se několikrát objevil Arnoldův kulturistický kamarád Franco Columbu. Tento díl měl premiéru 5. května 1977. Viděl jsem pouze epizodu Dead Lift (S05E20) a proto celý seriál hodnotit nebudu. HODNOCENÍ EPIZODY 40% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Z tohto seriálu sme mali na strednej škole veľkú srandu. Hlavne z úvodnej zvučky, ktorú vtedy STV dávala v pôvodnom znení. Teraz som si pozrel zo zaujímavosti jednu časť, ktorú som si zhodou okolností celkom dobre pamätal a nemal som pri nej pocit žiadnej trápnosti, skôr myslím, že to bolo neporovnateľne lepšie, ako nemecké krimi seriály a bavilo ma to viac, ako rôzne cool CSI odnože. Act 1, Act 2, Epilog...Tento seriál u mňa rastie s každým ďalším dielom. Koľko krimi seriálov si môže povedať, že každá jeho časť je o "niečom"? ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Zase pripad kedy mi zazracne zmizlo hodnotenie pri nejakom filme.. Vsimol som si v komentoch, ze nie som jediny komu sa to cas od casu deje. A k veci. Tento serial mal svoju kvalitu a myslim, ze by som ho ocenil este aj dnes. Hlavne mlady Douglas predvadzal zaujimavy vykon. Nostalgia ako sa patri. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší slovenský dabing aký bol vyrobený v košickom štúdiu STV. ALE ... to by to nesmela kreténska JOJ+ kompletne predabovať a zhnusiť mi obnovenú premiéru. Takže PETER RAŠEV ako MICHAEL DOUGLAS a PETER GAŽO ako KARL MALDEN sa tentokrát nekonajú. Sviniari. (5.2.2009) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu dobře natočeno a hlavně zpracováno, herecky dost vydařené a někdy to bylo hodně vysoko ale ve finále jednou stačí jenom přeci mám radši jiné koukatelné věci ale přesto pochválim protože se tady do toho vložilo hodně a udělalo to na mě dojem. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý s každým ďalším rokom stráca na kvalite. Taký Columbo zubu času odoláva veľmi úspešne, ale tu sa to nedarí. Čo bolo dobré kedysi je už dnes nedostatočné. Hold doba sa mení a málokto dokáže byť nadčasový. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z dnešného pohľadu jednoduché a jednoducho vyriešené kriminálne prípady, ale myslím si, že 70. roky sú aj pre terajšú generáciu atraktívne ( veľké autá, krásne ženy, retro móda ). ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...mladý M.Douglas a zábery zo San Francisca to ostalo nezmenené...ostatné:príbehya a dynamika deja sú už príliš statické a jednoduché a miestami nudné.(pôvodný slovenský dabing celkom ujde) ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (3) - 32. ročník (za rok) 1974 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herec v seriálu (drama) - Michael Douglas, 33. ročník 1975 - Nejlepší herec v seriálu (drama) - Karl Malden ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Měli jsme rádi tenhle seriál (80.léta). Kojak a Columbo (porovnávám jen s USA tvorbou) byli zajímavější, ale kdykoliv i Streets of San Francisco. A tady jsem viděl poprvé Michaela Douglase. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Tento Tv seriál mám rád. Seriál je klasická americká ukážka krimi zo sedemdesiatych rokov. Podobne ako Colombo nie je to moc krvavé ale dej nás stále drží v napätí. Je to také romantické pozeranie. Samozrejme, že je tu výborná dvojica Malden + Douglas. Jeden pomali končil svoju kariéru a druhý ju začínal. Je to výborná dvojica. 85%. ()

Reklama

Reklama