Reklama

Reklama

Neuvěřitelné příběhy

(seriál)
  • USA Amazing Stories (více)
USA, (1985–1987), 19 h 41 min (Minutáž: 25–60 min)

Hrají:

Steve Antin, Christina Applegate, Eve Arden, Drew Barrymore, Paul Bartel, Dirk Benedict, Luca Bercovici, Milton Berle, Barbara Billingsley, Brad Bird (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(45)

Věci "mezi nebem a zemí" je těžké pochopit. A zcela nemožné je racionálně vysvětlit.
V seriálu je trochu duchařiny, spousta napětí i humoru, ale hlavně notná dávka hravé fantazie Stevena Spielberga, který uvádí příběhy odehrávající se někde "mezi nebem a zemí". Spielberg, který se na tomto seriálu podílel jako producent i jako režisér, získal pro tento projekt plejádu předních hollwoodských celebrit. Přesvědčí nás o tom, že se i v našem docela všedním světě mohou odehrávat příběhy, nad kterými zůstává obyčejný lidský rozum v bezradných rozpacích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele gudaulin k tomuto seriálu (1)

Neuvěřitelné příběhy (1985) 

Povídková tvorba tajemných příběhů s vtipnou pointou má v angloamerické tvorbě velkou tradici a v téhle konkurenci vyznívá seriál značně průměrně. Jeho hlavní slabinou je velká nevyrovnanost jednotlivých dílů, daná už tím, že se na ní podílela celá řada režisérů. Převládá lehce ironická nadsázka, typické je, že jednotlivé díly končívají vesměs happyendem, mají i přes hororové kulisy spíš pohodovou atmosféru. Celkový dojem: 55 %. ()

Reklama

Reklama