Reklama

Reklama

Neuvěřitelné příběhy

(seriál)
  • USA Amazing Stories (více)
USA, (1985–1987), 19 h 41 min (Minutáž: 25–60 min)

Hrají:

Steve Antin, Christina Applegate, Eve Arden, Drew Barrymore, Paul Bartel, Dirk Benedict, Luca Bercovici, Milton Berle, Barbara Billingsley, Brad Bird (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(45)

Věci "mezi nebem a zemí" je těžké pochopit. A zcela nemožné je racionálně vysvětlit.
V seriálu je trochu duchařiny, spousta napětí i humoru, ale hlavně notná dávka hravé fantazie Stevena Spielberga, který uvádí příběhy odehrávající se někde "mezi nebem a zemí". Spielberg, který se na tomto seriálu podílel jako producent i jako režisér, získal pro tento projekt plejádu předních hollwoodských celebrit. Přesvědčí nás o tom, že se i v našem docela všedním světě mohou odehrávat příběhy, nad kterými zůstává obyčejný lidský rozum v bezradných rozpacích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Vabr k tomuto seriálu (6)

Neuvěřitelné příběhy (1985) 

Jako dítě jsem si seriál pamatoval jako mnohem lepší. Velmi mě zklamal - opravdu podprůměrný. Většina dílů je úplná kravina. Horor tu opravdu žádný není. Opravdu mě štve, jaké kraviny to většinou byly. Asi bych doporučil zhruba 7 dílů z těch 45. První série je celkem uvěřitelná. Nestojí opravdu za sledování. Krátkost nepomáhá, stejně ubíhá ve většině případech pomalu. NEJLEPŠÍ DÍL: Skryté obrázky NEJHORŠÍ DÍL: Miss Galaxie VYHODNOCENÍ: FIZIHO BAŤOH ()

Série 1 (1985) (S01) 

Pamatuji si, že jako dítě jsem viděl díl V zrcadle, Tajné obrázky a Ďábelské tupé a hodně se mi líbily. Tak jsem si řekl, že se na tento seriál musím podívat, protože jsem si pamatoval, že byly hodně kvalitní. Bohužel jsem se přesvědčil o opaku. Snad všechny díly jsou velice podprůměrné. Jenom výjimky jsou na 4, ale ty mě zase až tak neohromily a díly, které jsem viděl, mě připadaly o trochu horší. Vadí mi, že díly mají hrozně přímočarý námět, předvídatelné, krátké (20 minut!) a nikdy snad nekončí bad endingem (i když většina těch námětů sama o sobě nejde ani špatně zakončit). K tomu mi díly nepřišly neuvěřitelné, což by měl být dle mě záměr seriálu. Škoda, že až ke konci to začne mít aspoň úroveň. Velká škoda. Dost mě štve, že to není mnohem více hororové! Ze seriálu vzniká velmi podprůměrný počin, který má určitě navíc! Z druhé strany tohle patří mezi mé rekordy, protože jsme to zkouknul za 6 dní! NEJLEPŠÍ DÍLY: 1. Osobní přitažlivost 2. Tajné obrázky 3. V zrcadle NEJHORŠÍ DÍLY: 1. Jedna pro zahřátí 2. Prokletý let 3. Jobe z pevnosti Alamo (podle mého bratra Dálkový ovladač) VYHODNOCENÍ: UVĚŘITELNÉ!!! ()

Jobe z pevnosti Alamo (1985) (S01E03) 

Nejvíce neuvěřitelné mi přijde, že ho ta babka v buse nechala vedle sebe si sednout! ()

Série 2 (1986) (S02) 

Oceňuji, že díly jsou více neuvěřitelné než v první sérii. Tahle série mi připadá o trochu lepší. Je to hlavně kvůli tomu, že díly jsou častěji na 3 hvězdy. Ale nechtělo se mi na to vůbec koukat. Prostě, jak tam můžou být tak špatný díly?! NEJLEPŠÍ DÍLY: 1. Jak připravit profesora o hlavu 2. Snubní prstýnek 3. Díkuvzdání NEJHORŠÍ DÍLY: 1. Miss Galaxie 2. Musíte mi věřit 3. Co když VYHODNOCENÍ: I KYTKA UMÍ PSÁT SCÉNÁŘE, TAK SE Z TOHO PONAUČTE!!! ()

Vstupte ke mně do snu (1986) (S02E04) 

Horší pardoii na Psycho jsem snad dlouho neviděl a ani neuvidím! Název zněl tak dobře, ale to co z toho udělali! Mám rád horory, jsem mladší než on, na pohled by nikdo neřekl, že sleduji horory, ale tenhle exot (tohle slovo opravdu nepoužívám) je vystrašenej, jak kdyby viděl horor poprvé a k tomu se chová jak totální holka, taky že potom má šaty! Takhle dlouho jsem neviděl takhle hroznou hlavní postavu! Kdo může takovou vymyslet?! Ještěže ten díl má jen 25 minut, aby nestihli zparodizovat další filmy! Nechápu, jak se s ním mohla taková normální hezká holka bavit! A to co předvádí před rodinou je na blázinec! VYHODNOCENÍ: NEJHORŠÍ (NE)CHTĚNÁ PARODIE!!! ()

Musíte mi věřit (1986) (S02E05) odpad!

Tak předvídatelný díl, že jsem si už u ze začátku říkal, jestli to nevypnout. Opravdu mě ta přehlídka nudy nebavila. Díl nebyl akční ani napínavý, tak co to má znamenat, když je pointa tohohle dílu o tom, aby něco změnil, co se nemá stát?! Hlavní postava byla mírně nesympatická. Díly tohohle typu jsou opravdu hrozné a ohrané! Tedy pokud jsou dobře zmáknuté, tak se mi líbí, ale jinak opravdu ne! Ještěže ta délka stopáže byla přijatelná. VYHODNOCENÍ: Z ČERVENÝHO HODNOCENÍ NA MODRÝ B) ()

Reklama

Reklama