Reklama

Reklama

Neuvěřitelné příběhy - Série 1

(série)
USA, (1985–1986), 10 h 21 min (Minutáž: 25–46 min)

Hrají:

Roberts Blossom, Scott Paulin, Lukas Haas, Hugh Gillin, Sandy Ward, Drew Barrymore, Priscilla Pointer, Lisa Jane Persky, Richard Bull, Bill Allen, Brad Bird, Kelly Reno, William Boyett, Lurene Tuttle (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Neuveriteľné príbehy je americký televízny projekt, ktorý bol zameraný na divákov, ktorí majú radi horror, thriller a sci-fi. V priebehu rokov 1985 až 1987 boli vyprodukované dve série, ktoré dohromady obsahujú 45 samostatných dielov. Prvá séria bola natočená v rokoch 1985 a 1986. Je vyskladaná z 24 častí. Hlavou tohto projektu, mecenášom a producentom bol Steven Spielberg. Spolu s ním sa na projekte podieľalo mnoho známych režisérov, scenárov, hudobných skladateľov a hercov. Svojim spôsobom sa z toho stala kultová záležitosť, ktorú dnes dokážu oceniť predovšetkým diváci, ktorí sú odchovaní na americkej filmovej produkcii z osemdesiatych rokov minulého storočia. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (3)

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju! Je to laciné, je to béčkové. Triky tehdy byly v plenách, ale tak to má přesně být, a proto jsou filmy těch let tak charakteristické samy za sebe. Nostalgie všeho  - použité hudby, herců, módy, dabingu... Tohle nelze srovnávat s kvalitou podobného počinu dnešní doby. Absolutně  ne, nebyl by to rovný boj. Tahle práce se tak bude líbit zejména pamětníkům pro onu dobu. Mládež to neocení, protože se v tom nevidí, nezavzpomíná, jak na to kdysi koukal, v době kdy zažíval to a ono nebo dospíval a tento "seriál" mu to právě vybavuje. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatuji si, že jako dítě jsem viděl díl V zrcadle, Tajné obrázky a Ďábelské tupé a hodně se mi líbily. Tak jsem si řekl, že se na tento seriál musím podívat, protože jsem si pamatoval, že byly hodně kvalitní. Bohužel jsem se přesvědčil o opaku. Snad všechny díly jsou velice podprůměrné. Jenom výjimky jsou na 4, ale ty mě zase až tak neohromily a díly, které jsem viděl, mě připadaly o trochu horší. Vadí mi, že díly mají hrozně přímočarý námět, předvídatelné, krátké (20 minut!) a nikdy snad nekončí bad endingem (i když většina těch námětů sama o sobě nejde ani špatně zakončit). K tomu mi díly nepřišly neuvěřitelné, což by měl být dle mě záměr seriálu. Škoda, že až ke konci to začne mít aspoň úroveň. Velká škoda. Dost mě štve, že to není mnohem více hororové! Ze seriálu vzniká velmi podprůměrný počin, který má určitě navíc! Z druhé strany tohle patří mezi mé rekordy, protože jsme to zkouknul za 6 dní! NEJLEPŠÍ DÍLY: 1. Osobní přitažlivost 2. Tajné obrázky 3. V zrcadle NEJHORŠÍ DÍLY: 1. Jedna pro zahřátí 2. Prokletý let 3. Jobe z pevnosti Alamo (podle mého bratra Dálkový ovladač) VYHODNOCENÍ: UVĚŘITELNÉ!!! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Neuveriteľné príbehy" (Amazing Stories) je americký televízny projekt, ktorý bol zameraný na divákov, ktorí majú radi horror, thriller a sci-fi. V priebehu rokov 1985 až 1987 boli vyprodukované dve série, ktoré dohromady obsahujú štyridsať päť samostatných dielov. Prvá séria bola natočená v rokoch 1985 a 1986. Je vyskladaná z dvadsiatich štyroch častí. Hlavou tohto projektu, mecenášom a producentom bol Steven Spielberg. Spolu s ním sa na "Neuveriteľných príbehoch" podieľalo mnoho známych režisérov, scenáristov, hudobných skladateľov a hercov. Svojim spôsobom sa z toho stala kultová záležitosť, ktorú dnes dokážu oceniť predovšetkým diváci, ktorí sú odchovaní na americkej filmovej produkcii z osemdesiatych rokov minulého storočia. **** ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama