Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


To je sladký pokojíček (E02)

(epizoda)
  • Velká Británie But What a Sweet Little Room

Obsahy(1)

Mladá dáma Julia Fenwicková požádá Jeffa, aby našel její bohatou tetu, která náhle zmizela. Případ se komplikuje, když je Julia zabita opilým řidičem. Na pomoc přichází Jeannie a účastní se podivné spiritistické seance. (KaB Music)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sladký pokojíček plný plynu... Trpíte samomluvou? Jen když jsem sám. Minimální výskyt Hopkirka a dělá s dílu velmi slabý... Ať odprejsknou... Jenom aby ti nevadilo že jsi zahrabaná na venkově...😁 (přidána:Anne De Vigier) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Trinásta epizóda (v Česko-Slovensku uvedená ako diel číslo dva) nesie názov "To je sladká izbička" (But What a Sweet Little Room). Režíroval ju Roy Ward Baker. Premiéru mala štrnásteho decembra roku 1969 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Jeff Randall začne vyšetrovať záhadné zmiznutie staršej dámy. Za pomoci svojej sekretárky Jeannie, manželky jeho zosnulého kolegu Martyho Hopkirka, sa dostane na stopu nebezpečnej zločineckej skupiny, ktorá sa špecializuje na okrádanie a vraždenie bohatých vdov. **** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Na stadionu ve Wembley probíhá velký fotbalový zápas. Tato sekvence využívala záběry ze dvou zápasů. Jednalo se o finále FA Cupu 1963 mezi Leicesterem City a Manchesterem United a finále Světového poháru 1966 mezi Anglií a Západním Německem. Stadion Wembley byl po letech kompletně přestavěn. Dokonce i slavné Twin Towers jsou pryč. (sator)

Reklama

Reklama