Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


Kdo kdy slyšel, aby duch umíral? (E10)

(epizoda)
  • USA Whoever Heard of a Ghost Dying?

Obsahy(1)

Kriminální gang s pomocí jasnovidce objeví existenci Martyho. Jeho prostřednictvím dodá Jeffovi a policii falešnou informaci o času plánované loupeže, takže ji následně bez problémů provede. Martymu navíc hrozí smrtelné nebezpečí (KaB Music)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Ôsma epizóda (v Česko-Slovensku uvedená ako diel číslo desať) nesie názov "Kto kedy počul, aby duch umieral?" (Whoever Heard of a Ghost Dying?). Režíroval ju Ray Austin. Premiéru mala deviateho novembra roku 1969 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Zločinecká skupina odhalí existenciu ducha detektíva Martyho Hopkirka. Zneužije ho na to, aby svojho kolegu Jeffa Randalla a následne aj políciu informoval o čase plánovanej lúpeže. Údaje sú zámerne nepresné. To však nie je to najhoršie, čo sa Martymu stane. Má totiž doslova existenčné problémy. **** ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilý duchařský 50 let starý  krimiseriál s patřičnou dávkou humoru, který ani časem neztratil, soudě podle zdejšího hodnocení, mnoho ze své divácké atraktivity.  Při současném televizním vysílání mne překvapilo,  že díly nejsou vysílány v pořadí, v jakém byly natočeny a také dabing  je dvojí :  1. Němec, Postránecký, Kotrbová …..2. Dvořák, Písařík, L. Vondráčková.  Skvělá vzpomínka na dětství.  Kdo ví, možná každý máme svého Hopkirka. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi zaujímavý nepriateľ v štýle exorcistu ktorý vidí duchov. Jeho spojenie so zločincami vytvára nebezpečný pakt ktorý ohrozí nielen policajné záťahy ale aj samostatnú existenciu Martyho, ktorý sa cíti tak trochu chorý. Jean sa tiež necíti vo svojej koži. Ako budú tieto prípady prepojené? ()

Reklama

Reklama