Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


Od kdy už nemáš vidění? (E18)

(epizoda)
  • Velká Británie When Did You Start to Stop Seeing Things?

Obsahy(1)

Jeff zcela ignoruje Martyho a ten je z toho velmi nesvůj. A Randall má nový případ: zjistit, kdo vynáší informace o akciích z finanční společnosti na burzu. Jeden z podezřelých je však v podzemních garážích zavražděn tak, že vina padá na Jeffa. (KaB Music)

Recenze (9)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je opravdu jeden z mála dílů, který si pamatuju z počátku 90. let. Ten psychiatr byl super... jako panter. Randall je všude (podobně jako Gogo). Začínají mi docházet pacienti ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Desiata epizóda (v Česko-Slovensku uvedená ako diel číslo osemnásť) nesie názov "Odkedy už nemáš videnie?" (When Did You Start to Stop Seeing Things?). Režíroval ju Jeremy Summers. Premiéru mala dvadsiateho tretieho novembra roku 1969 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Jeff Randall pracuje na prípade úniku informácií z finančnej spoločnosti. Jedná sa o obchodovanie s akciami na burze. Dokonca je obvinený z vraždy jedného z podozrivých. Navyše aj Marty Hopkirk má o neho veľké obavy, pretože ho prestal vnímať. **** ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama