Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


Poznáváte toho muže? (E20)

(epizoda)
  • USA Could You Recognise the Man Again?

Obsahy(1)

Jeff a Jean přistihnou muže, který na parkovišti právě opouští jejich auto. A vzápětí objeví na zadním sedadle mrtvolu. Případ se zdá být jasný, když muže identifikují v policejní kartotéce, jenže potom je Jeff přepaden a Jean unesena. (KaB Music)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Osemnásta epizóda (v Česko-Slovensku uvedená ako diel číslo dvadsať) nesie názov "Poznávate toho muža?" (Could You Recognise the Man Again?). Režíroval ju Jeremy Summers. Premiéru mala šestnásteho januára roku 1970 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Jeff Randall a jeho sekretárka Jean, vdova po Martym Hopkirkovi, sa stanú svedkami vraždy, ktorej obeť našli na zadnom sedadle Jeffovho auta. Videli aj vraha, ktorého následne identifikujú na polícii. Zdanlivo jasný prípad sa skomplikuje, keď Jean unesú na neznáme miesto, aby Jeff nevypovedal pred súdom. **** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Randallovo (Mike Pratt) podlité pravé oko se mezi scénkami zázračně hojí a opětovně vybarvuje. Cestou do garáže Rodenových má Jeff modřinu, v garáži už po ní ale není ani stopy. V následující scéně v Randallově bytě je monokl zase zpět, aby se následně do druhého dne již definitivně vytratil. (Tai_K_B)

Reklama

Reklama