Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk

(seriál)
  • Velká Británie Randall and Hopkirk (Deceased) (více)
Akční / Komedie / Krimi / Drama / Fantasy / Mysteriózní
Velká Británie, (1969–1970), 21 h 41 min (Minutáž: 50–51 min)

Hudba:

Edwin Astley

Hrají:

Mike Pratt, Kenneth Cope, Annette Andre, Carol Cleveland, Peter Cellier, Michael Ripper, Brian Blessed, Walter Sparrow, Olga Lowe, Michael Gothard (více)
(další profese)

Epizody(26)

Tato dvojice detektivů je poněkud zvláštní… Jeden z nich je totiž duch... Jsou dva, jak se na správné detektivy patří, a vlastní kdesi v Londýně soukromou detektivní kancelář. Tedy lépe řečeno, byli dva. Až do oné autonehody, při níž přišel – jak pozůstalí detektiv Jeff Randall (M. Pratt) a sekretářka Jeanie Hopkirková (A. Andreová) věří „nešťastnou náhodou“ – Marty Hopkirk (K. Cope) o život. Když Jeff truchlí nad ztrátou přítele a společníka, náhle se ozve telefon, v němž slyší Martyho hlas. To ještě netuší, že se z něj stal duch, co mu bude od této chvíle neustále na blízku, a to i často proti Jeffově vůli. S nově nabytými schopnostmi mu bude pomáhat řešit případy, na které by za normálních okolností byli oba krátcí. A bude se snažit udržet kancelář nad vodou, aby Jeff s Jeannie mohli žít aspoň trochu důstojně. Nejdříve ze všeho se ale chystá staronový Jeffův parťák vyřešit případ vlastní vraždy – nikoliv nehody, jak se každý domnívá. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Fíma k tomuto seriálu (1)

Randall a Hopkirk (1969) 

Viděl jsem to jako malý a pamatoval jsem si z toho jen pár scén a to, že se mi to líbilo. Když jsem spatřil DVD, neodolal jsem a teď vím, že ty scény tam opravdu byly a že se mi o líbí pořád. Buď Britové netočí špatné seriály nebo u nás vysílají jen ty dobré. Prostě je to další čestná výjimka, která dokazuje, že ne každý serál musí být nezbytně příšerná konina, a to i když jsou tam duchové, soukromí detektivové a klasičtí padouši. ()

Reklama

Reklama