Reklama

Reklama

Ranč U Zelené sedmy

(seriál)
  • Slovensko Ranč Pri zelenej sedme
všechny plakáty
TV spot 11
Komedie / Rodinný
Česko, (1998–2005), 18 h 49 min (Minutáž: 26–29 min)

Hrají:

Miroslav Noga, Milena Steinmasslová, Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka, Marián Beník, Pavel Zedníček, Ivana Škarková, Patricie Pagáčová, Robert Jašków (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou. (Česká televize)

(více)

Recenze (207)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, bijte si mě jak chcete, ale tenhle seriál mě nikdy nechytl za srdce. A zřejmě ani nechytne. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

No je to jen sedma, žádný eso, co si tady budeme namlouvat. Vím, komu je seriál určený - pospolité rodině sedící večer u TV, popíjející svařák, pojídající drobivý sušenky a vesele se bavící nad tou nejdivnější familií českého světa filmu, aneb jak balíci z města přijeli na venkov. A já, kterýžto nejsem zvyklý trávit večery u TV, jsem nucen rezignovat.....tihle veselí Kudrnovic v čele s protivnou Steinmasslovou mě nerozveselili...změnit scénář z podbízivého a nuceně veselého na morbidní, drsný, krvavý a nabitý úchylárnami, možná by z toho byla efektní Adamsova_rodinaCZ.avi. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +vtip, humor, cinická babička, rodinná atmosféra, scénář a hlavně Patrície Solaříková -no má to jen 3 řady a celkem 21 částí, což je málo, dokázal bych se dívat klidně na další tři řady, jo a proč byl potřeba ten český dabing, vysvětlí mi to někdo?/// První řadu ranče jsem už viděl kdysi hodně dávno a parádně jsem se u seriálu bavil. Další řady mi utekly a tak jsem celý seriál zhlédl až tento rok. První řada mě už tolik nebrala, jednak si ji dobře pamatuji a druhak mi přišla méně moderní. Na další dvě řady jsem byl hodně zvedavej, hlavně jak ty děcka vyrostou a seriál příjde s novými situacemi. Taky mě zajímalo jak se postavy budou vyvýjet dál. A jsem spokojen, každá část byla zajímavá a především hodně zábavná, škoda, že už seriál nemá pokračování./// Celkem 74%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Slaboučký seriál bez pořádně rozvinuté koncepce a založený na jakoby výrazných hereckých charakterech, které vzorně odehrají jednotlivé epizody a víc po nich nezůstane. Pro mě dost naivní seriál, který chce být moc milý, neškodný, ale co z toho, když mě nebaví. 20% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál o městské rodince Kudrnových, která se usídlí na venkově a začne si tam žít svůj život. ()

eileen odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je něco pro mě naprosto nepochopitelného, nekoukatelného, napsala bych nejraději až dementního. Pro jakou věkovou skupinu to má být, to je neidentifikovatelné. Naprostá zbytečnost, nyní navíc po několikáté v TV a ještě po 21. hodině večer, což je hrůza, jen to zahlédnu v programu a už se mi ježí vlasy na hlavě!!!! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál. Jen upozorňuji, že moje hodnocení platí pro první dvě řady, ta třetí už je přece jen o hvězdičku slabší. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická dedinská záležitosť, niekedy až nápadne pripomínajúca Slunce seno tým prostredím, cítiť z toho kravince. Dabovaný Noga je úder lakťom pod rebrá. Pokiaľ tam nechceš jeho nos a hlas, tak na čo ho vlastne do projektu brali, veď to bol akurát komediant a naháč z Vášnivých známostí. S odstupom času ale poteší pohľad na mladé tváre, ktoré časom dozreli, zostarli a niektoré majú už trvalý pobyt tam, kde sme si všetci naozaj rovní. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý seriál který přispívá hlavně prostředím a trochu herecky což o celkovém příběhu se říct nedá dvakrát nezaujal a tak jednotlivé díly jsou celkem v pohodě ale spíše nudí. No viděno v dětství opakování bylo časem takže moc nepřekvapí. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pre uťahaného človeka, ktorý si chce večer pozrieť niečo, pri čom si oddýchne a zároveň ho to neznechutí, je tento seriál ideálny. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Další kvalitní seriál z produkce ČT. Tadyto by na Nově natočit nedokázali, pohoda na pondělní večer... A přitom stačí tak málo. Seriálová "cesta z města" s příměsí humoru, dramatu atp. Základní pravidlo - tj. variabilita postav a alespoň 3 děti je zde pochopitelně zachována. V konkurenci ostatních pořadů ČT lehce zaostává, nemluvě o zahraničních variacích (leč o žádné nevím, ale určitě by se našla) ale v rámci ostatních českých televizích docela pohodově dominuje. Ovšem i tak doteď nechápu, proč nemohl Miro Noga mluvit normálně slovensky, proč ho musel dabovat Petr Rychlý. Rok vzniku není přeci až tak vzdálen rozdělení republik. ()

Reklama

Reklama