Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Kočičí miminko (S01E12)

(epizoda)
  • USA Baby Puss
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1943, 8 min

Obsahy(1)

Praštěná holčička si usmyslela, že Tom bude její děťátko. Pokud by snad byl neposlušný, čeká ho tvrdý trest. Jerry z něj má legraci jako obvykle, ale jak to dopadne když si z něj vystřelí tři další kocouři... (Camulator)

Recenze (9)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Jerry je zde celkem zábavný, moment kdy tři kocouři zpívají taky není k zahození -tu holčičku nemám rád, vůbec tento díl je dost mimo mísu/// Tohle už bylo docela nevkusný. Tohle si tvůrci mohli odpustit./// Celkem 58%/// ()

Rominator

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jerry se posmívá Tomovi, protože s ním holčička zachází jako s dítětem a také ho tak oblékne, ale tím to nekončí, protože se přidají tři kocouři a začnou si z Toma také utahovat. HODNOCENÍ 80% ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoľko som fanúšik Toma, tak v tejto časti to bola podľa mňa pre neho čistá tortúra. Zo strany úplne všetkých postáv. Najlepšie zadosťučinenie prichádza na konci, keď sa Jerry môže pripojiť k Tomovej mizérii. Ale musím povedať, že prebaľovanie mi vždy príde vtipné. Najmä anestézia. Našiel by som ešte pár fórov, čo ma pobavili, no skôr ma vždy irituje, že to je pre Toma maximálne utrpenie. Rodičia dievčaťa by mali zvážiť, či si vôbec zasluhuje starať sa o zvieratá. Hodnotenie: B ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Trocha transsexualismu (Jerry se tu objeví v dámském oblečku), alkoholismu (způsob, jakym Tom pije z láhve mlíko), psychopatologie (Tomovi musí strašit na maják, když má na sobě babskej čepec a bombarďáky a vydává se za mimino), sadismu (styl, jakym si Toma podávají tři přítomní kocouři), šikany (holčička Toma nad míru buzeruje) a na závěr trocha vyprázdnění se. Divnej díl, tohlento... :-O ()

Reklama

Reklama