Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Potíže se psem (S01E05)

(epizoda)
  • USA Dog Trouble
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1942, 8 min

Tom a Jerry při jedné ze svých šarvátek rozčílí buldoka. Musí spojit své síly, aby nad psem vyzráli a mohli zase nerušeně válčit spolu. (Los)

Recenze (11)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +báječné, naprosto vše -nic tomu nechybý/// Na tuhle část jsem se těšil asi nejvíc, protože co jsem si ji pamatoval byla nejzábavnější. A tohle tvrzení můžu s klidem říkat dál. Situace kdy se Tom a Jerry skamarádí aby vyzráli na ještě většího nepřítele je kouzelná a mám dojem, že se s touto situací později už nesetkáme. Zatím nejlepší část./// Celkem 97%/// ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvý diel, kde sa Tom a Jerry musia spojiť proti spoločnému nepriateľovi, ktorého všetci poznáme už neskôr pod menom Spike. A hoci to začína na spôsob "Puss Gets The Boot" čoskoro sa to všetko zmení na naháňačku nie kocúra a myši, ale psa proti obom hlavným hrdinom. Tom a Jerry preto začnú spolupracovať, aby ho dostali z domu a mohli sa opäť bezpečne pohybovať po byte. Jediná vec, ktorá ma tu asi sklamala bol záver. Prečo to nemohlo skončiť potrasením rukou alebo niečím podobným. Prial by som si, keby to tam bolo, ale napriek tomu je toto must see diel, kde sa ukáže partnerstvo mačky s myšiakom veľmi užitočné. Humor je skvelý, naháňačky sú skvelé, plán ako dostať Spika von z domu je fantastický - MUST SEE! Hodnotenie: A+ ()

Zajímavosti (1)

  • Jde o první díl, v němž se objeví buldok Spike, a zároveň v této epizodě premiérově Tom a Jerry spojí své síly, aby se navzájem ochránili. (HellFire)

Reklama

Reklama