Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (48)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie s CH. Clavierem. Jde o takovou typickou komedii s tímto hercem, nic převratného se nekoná, o něco horší než Co jsme komu udělali, ale pořád to má svoje kouzlo, náboj a vtip. Některé scénky bych možná vynechala (např. neustále se opakující scény s drogami), něco bych přidala - nějaké to vodní dobrodružství (např. takové vodní lyže, či podobná aktivita v podání doktora F by byla super) a měli bychom top komedii. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mě obvykle dokážou dobře pobavit, ale tahle se podle mého názoru fakt nepovedla. Během sledování filmu jsem se snad ani jednou nezasmála, což asi nebude tím, že bych ztrácela smysl pro humor. Celé to působí dojmem, jako by si tvůrci chtěli užít pěknou dovolenou na Ibize a aby se neřeklo, tak při té příležitosti občas vytáhli kameru a něco natočili. (25%) ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tuctová Francúzka komédia, kde takmer v každej scéne je cítiť a vidieť neoriginalitu. Príbeh, prostredie a „klasické komické scény“ – všetko sme už videli a to dokonca v lepšej kvalite. Samotná „neorginalita“ by ani nevadila až tak veľa, keby aspoň tie scény boli fakt komické a dobre zahrané. Ale nie sú. Ch. Clavier bol aj v lepšej forme. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil kvůli Christianovi Clavierovi, kterého hlavně teď staršího v těchto  rolích upjatých puritiánů fakt můžu. Žádná velká očekávání jsem neměl.  Domníval jsem se, že prostě postačí, když to bude taková pohodová oddychovka a trošku si užiju Claviera. Je asi normální, že rodinné dovolené bývají komplikované a  když si odmyslím ty dealery,  zbude mi v rámci formy a záměření ještě celkem ucházející komedie, která občas pobaví (návštěva Clavierových rodičů), občas je trapná (zalití hovny - fekální humor hůře snaším), hodí se třeba na nějaké společné nenáročné sledování (s kámošena/s rodinnou/na letní kino/jako kulisa), ale ani samotného mě neurazila  a Clavier si odehrál svůj standard. Jeho podbízení dětem bylo vtipné. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie jsou obvykle dost šílené, s ničím a nikým se nepářou, což ze začátku vypadá i na tento případ, ale škoda, že postupem času to spadne do klasického stereotypu vztahové komedie, kde musíme odklikávat jedno klišé za druhým, a vyvrcholí ve fekálním humoru. Herci a tvůrci si pochopitelně zaplatili hezkou dovolenou na Ibize, ukázali atmosféru ostrova (jestli skutečnou nebo ne, to netuším, nebyl jsem), ale na staré Francouzské pecky se to prostě nechytá. Na zájezdovou cestu autobusem na letní dovolenou asi dobré na nabrání atmosféry, ale pro filmový večer toto prostě nestačí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Premiéra filmu proběhla 2. července 2019 v Montpellieru ve Francii. (ČSFD)
  • Ve filmu se nachází potitulkové scény. (Zix.)

Reklama

Reklama