Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života. (Bohemia MP)

(více)

Recenze (48)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Francie je v těch letních komediích docela silná, Christian Clavier ty konzervativní fotříky v poslední době seká jak Baťa cvičky a taky fandím Bohemia MP, že bere filmy od Gaumontů do našich kin, to všechno mě vedlo k rozhodnutí jít na tenhle biják do mulťáku. Bohužel troufnu si říci, že úroveň je níže než bývalo zvykem a já si to vysvětlil tím, že jsou velmi odflákle napsaný postavy, prakticky ve filmu jde všechno tak rychle, až v něm není nic a je to sázka na dialogy aby zabraly na bránici, případně určitě situace, což je škoda. Věnovat větší péči postavám a dostat je do nějaký zápletky místo do ničeho nebo do nepříliš souvisle nastolené scény by určitě bylo lepší. Uznávám, že jsem se chvilkama docela smál, je to někde mezi dvě a tři, tentokrát budu na straně dobráctví a dám vyšší volbu už kvůli tomu že bych zase rád vrátil Francii do multikin. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěžě letní Francouzská komedie s oblíbeným Christiánem Claviérem. Je sice znát, že kvalita není tak vysoká jako kdysi a zrovna Ibiza je zaměřená spíše na 30 leté a výše, i přesto velmi vkusná oddychovka, která se odehrává v divokém prostředí drog, electro hudby a svůdných polonahých žen. Některé fórky pobavily a Clavier je tradičně solidní. Lepší průměr. 65% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A vždyť to bylo hezký. :) Nic složitého, nic nápaditého, v podstatě bez zápletky, ale smála jsem se v docela pravidelném intervalu, takže nevidím důvod, proč bych se rozčilovala nad nijakým scénářem. Styl humoru mi sedl, a to mi u tohohle žánru stačí. Navíc pod označením "komedie" jsem už viděla tolik vlažných kousků, že tohle v mém měřítku považuji za nadprůměr, 3,5* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že Christian Clavier to už zabalil a zameral sa už iba na také jednoduchšie komédie s jednoduchými gagmi. Ale v jeho prípade to ešte stále celkom funguje. Pokiaľ hľadáte oddych a príjemný relax nad blbinkou v prostredí slnkom zaliatej Ibizy, tak toto je to pravé. Priemer. 60/100 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná komédia na ostrove raušu, kde kraľuje Christian Clavier svojím prirodzeným bláznivým humorom, avšak nie všetky scénky vyšli a na záver mi ten hovnomet teda vôbec nechýbal, to bolo vyslovene nechutné. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nenáročná letní komedie s Clavierem, kterého mám ráda. Podstatně slabší než Co jsme komu udělali, přesto mě to nijak zvlášť, v dnešním dobrém rozmaru, nepohoršilo. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle byla hodně nudná dovolená, příběh slabý, herci se nepřesvědčíli, vtip žádný, aspoň krásné místo. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil kvůli Christianovi Clavierovi, kterého hlavně teď staršího v těchto  rolích upjatých puritiánů fakt můžu. Žádná velká očekávání jsem neměl.  Domníval jsem se, že prostě postačí, když to bude taková pohodová oddychovka a trošku si užiju Claviera. Je asi normální, že rodinné dovolené bývají komplikované a  když si odmyslím ty dealery,  zbude mi v rámci formy a záměření ještě celkem ucházející komedie, která občas pobaví (návštěva Clavierových rodičů), občas je trapná (zalití hovny - fekální humor hůře snaším), hodí se třeba na nějaké společné nenáročné sledování (s kámošena/s rodinnou/na letní kino/jako kulisa), ale ani samotného mě neurazila  a Clavier si odehrál svůj standard. Jeho podbízení dětem bylo vtipné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezaujalo. Snad jen asi 18letý Léopold Buchsbaum (syn Julien) stojí za zmínku. .                 .                     .                             .                                          . ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bavilo.Po slabším rozjezdu,kdy mi ta dvojice protagonistů připadala spíš ne jak pár,ale jak brácha se sestrou.Pak se to ale dostalo do zábavnejch kolejí,a film mi neuvěřitelně utekl.Klavír znovu nezklamal.70%. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se hezky zasmál a bylo to celé takové pohodové. Nic víc nic míň. S partou kámošů doporučuji, ale asi není nutné do kina. ... GA Cinema ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Když sledujete film, tak najednou máte neskutečnou chuť pařit a někam vyrazit. Možná za to mohla i ta karanténa, jako by si člověk uvědomil, že to není samozřejmý a o to víc se vám chce nadoraz zlobit. Snímek není bůhvíco, ale ta atmoška na vás prostě dýchne. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mě obvykle dokážou dobře pobavit, ale tahle se podle mého názoru fakt nepovedla. Během sledování filmu jsem se snad ani jednou nezasmála, což asi nebude tím, že bych ztrácela smysl pro humor. Celé to působí dojmem, jako by si tvůrci chtěli užít pěknou dovolenou na Ibize a aby se neřeklo, tak při té příležitosti občas vytáhli kameru a něco natočili. (25%) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie! Francouzi letní veselohry skutečně umí a tohle je ultimátní prázdninová pohodovka. Začíná to už skvělým songem od Miky, pokračuje to krásnou reklamou na Ibizu a končí to dalším excelentním koncertem Christiana Claviera. Skvělí jsou i ostatní herci a taky děj, ačkoliv nijak originální, je zatraceně příjemný a já se u něj fakt bavil. Stopáž je sympatická a tvůrci v tomto filmu vsadili absolutně na jistotu. Vyšlo to výborně, jen škoda toho fekálního konce, to bylo spíše trapné a upřímně se to ani moc nehodilo. Jinak je Ibiza ale opravdu velmi příjemná podívaná, kterou si brzy zopakuju. 80 %. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie jsou obvykle dost šílené, s ničím a nikým se nepářou, což ze začátku vypadá i na tento případ, ale škoda, že postupem času to spadne do klasického stereotypu vztahové komedie, kde musíme odklikávat jedno klišé za druhým, a vyvrcholí ve fekálním humoru. Herci a tvůrci si pochopitelně zaplatili hezkou dovolenou na Ibize, ukázali atmosféru ostrova (jestli skutečnou nebo ne, to netuším, nebyl jsem), ale na staré Francouzské pecky se to prostě nechytá. Na zájezdovou cestu autobusem na letní dovolenou asi dobré na nabrání atmosféry, ale pro filmový večer toto prostě nestačí. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Milá. úsmevná, aj keď pomerne neškodná a ničím nevyčnievajúca pohodová francúzska komédia. Človek nevýska od radosti, sem tam sa zasmeje, ale určite neľutuje čas, ktorý tomu venoval, pretože to má rozumnú stopáž na svoj žáner a účel. Samozrejme je škoda, že už nedostávame také pecky ako Čo sme komu urobili, ale žiaľ aj s našimi Francúzmi to nejde stále len do kopca a v podstate v súčasnosti už je istota vysoko nadpriemernej až perfektnej zábavy istá len pri due Boudali a Lacheau. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ už máte dosť letných horúčav, prídite si vychutnať slnečné prázdniny do klimatizovanej kinosály. Ani som netušil, že frantíci sa dokážu vo svojich komédiách tak odviazať. Pohodová letná jednohubka, ktorá nadmieru pobaví. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

„Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené.“ Ani já z toho filmu nejsem zrovna odvařený, ale navzdory slabšímu scénáři na dvě hvězdičky vydal. Nicméně Francouzi už natočili i lepší komedie. ()

Reklama

Reklama