Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (48)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ja proste milujem Christina Claviera. Podľa mňa keby on stál hodinu a pol a robil grimasy, bol by z toho plnohodnotný komediálny snímok. Francúzi tieto rodinné komédie jednoducho vedia a ukázali to aj teraz. Hviezdičku som ubral kvôli tomu, že s Clavierom som už videl aj lepšie snímky, ale aj tu som sa zopárkrát schuti zasmial a niektoré scénky stáli za to. Inak ale obyčajná priemerná komédia, ktorá toho veľa nového neprinesie, ale aspoň privodí dobrú náladu. 65 % ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Francouzi si poslední dobou nějak začali na letních komediích ujíždět, stejně tak jako Christian Clavier na usedlých zralých mužích. Takže tady máme baleárskou Ibizu, konzervativní postarší pár, pubescentní potomky, letní idylku a nečekané situace. To je všechno v pořádku…..i nějaký summer vibe je z toho cítit. Ale pak tady je samotný děj a ten spíš, co jiného kopíruje  představitele hlavní role Christiana Claviera. Prošedivělý, při těle, mající rád to svoje a to zase není to, co u letní komedie vyloženě hledáme. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie s CH. Clavierem. Jde o takovou typickou komedii s tímto hercem, nic převratného se nekoná, o něco horší než Co jsme komu udělali, ale pořád to má svoje kouzlo, náboj a vtip. Některé scénky bych možná vynechala (např. neustále se opakující scény s drogami), něco bych přidala - nějaké to vodní dobrodružství (např. takové vodní lyže, či podobná aktivita v podání doktora F by byla super) a měli bychom top komedii. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěžě letní Francouzská komedie s oblíbeným Christiánem Claviérem. Je sice znát, že kvalita není tak vysoká jako kdysi a zrovna Ibiza je zaměřená spíše na 30 leté a výše, i přesto velmi vkusná oddychovka, která se odehrává v divokém prostředí drog, electro hudby a svůdných polonahých žen. Některé fórky pobavily a Clavier je tradičně solidní. Lepší průměr. 65% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mě obvykle dokážou dobře pobavit, ale tahle se podle mého názoru fakt nepovedla. Během sledování filmu jsem se snad ani jednou nezasmála, což asi nebude tím, že bych ztrácela smysl pro humor. Celé to působí dojmem, jako by si tvůrci chtěli užít pěknou dovolenou na Ibize a aby se neřeklo, tak při té příležitosti občas vytáhli kameru a něco natočili. (25%) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Premiéra filmu proběhla 2. července 2019 v Montpellieru ve Francii. (ČSFD)
  • Ve filmu se nachází potitulkové scény. (Zix.)

Reklama

Reklama