Reklama

Reklama

Méďa Béďa

  • Česko Méďa Béďa ve filmu (více)
Trailer

Ve vzduchu je cítit jaro – a Cindy se budí do lásky. Jenomže pak si Béďa zahraje na Robina Hooda (“bohatým bral a medvědovi dával”) a ranger Smith ho pošle do ZOO v San Diegu. Tedy alespoň si to myslí. Cindy se vydá hledat Béďu do Kalifornie a skončí v cirkusu bratří Chizzlingových v Missouri! Béďa a Bubu ji spěchají zachránit “a když se do toho Béďa dá, tak nikdy nezklame!” (Magic Box)

(více)

Recenze (86)

tahit 

všechny recenze uživatele

Američané natočili spousty kreslených filmů, ale ne každý má tak příjemně dojemný humor, jako Méďa Béďa, jenž útočí v podstatě na lidskou bránici hlavně obrazovým způsobem. I když o humorné hlášky není také nouze. Pravdou je, že kreslené pohádky od firmy Hanna a Barbera nejsou tak pohádkově uhlazené jako od Walta Disneyho, ale dá se s trochou nadsázky říct, že prezentují přímočařeji lidský svět. Ostatně se domnívám, že film je sice určen pro malé děti, ovšem díky vtipnému zpracování se může líbit i starším divákům. Avšak jedno je jisté, medvědice Cinda věděla co je to opravdu milovat. No nepromarněme to a podívejte se, pokud chcete vědět více. Třeba nebudete litovat. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Béďo, říkej mi sladké nesmysly!"......"Nesmysl, nesmysl, nesmysl a že jsi tak sladká, Cyndo, tak přidám ještě jeden nesmysl.". Jo, to je romantika :-))) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Ano, přesně jak říká Trellíno. Méďa Béďa bylo mé dětství. Báječný příběh s nezapomenutelnýni písněmi. Zamáčknu slzu a zavzpomínám. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tak tohohle medvěda naprosto zbožňuju. Nejenom jeho krátké příběhy, ale i tento film, který se jim plně vyrovná. Podle mě je to spolu s Flinstonovými (a samozřejmě Tomem a Jerrym, to je kapitola sama pro sebe) nejlepším počinem Hanny a Barbery. Navíc s vynikajícím českým dabingem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $2,438,233Tržby Celosvetovo $2,438,233║ v celku podarená traškarina /60%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hey There, It's Yogi Bear! V roce 1964 se Méďa Béďa a Bubu konečně dočkali prvního celovečerního filmu. A ne ledajakého, dokonce hned muzikálu. A tak mohla přispěchat roztomilá medvědice Cindy a romance mohla začít. Jo, tyhle Hanna-Barbera celovečeráky zbožňuju. "Dejte mi rouru, stejně má ďouru!" Podobná bomba je i celovečerák Flintstoneů The Man Called Flintstone a pozdější Jetsons: The Movie a nejnovější Top Cat. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Nemám důvod Béďovi nedat pět hvězd, jelikož jsem ho jako malý viděl opravdu mockrát a skvěle jsem se bavil... ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Pohádka mého dětství, kterou nikdy žádná jiná nepřekoná! Ani její 3D pokračování. A nejvíc miluju Raťafáka!♥ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když se filmařina dělá poctivě. Parádní animák s ještě parádnějším dabingem. Za dialogy by měli dávat cenu (Zdena Psůtková), písničky jsou pro radost a dlužno dodat, že ústřední trojka Bruder, Janoušková, Šecová si ostudu neudělala, italskou sonátu pak zapěje sám Milan Chladil. Vtípků a gagů je tu stejně jako u prvních Tom a Jerry nepočítaně. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 9.4.1977 --- réžia českého znenia (ÚPF) = R. KALINA, réžia slovenského znenia (SPF) = SVäTOPLUK ŠABLATÚRA (7.2.2009) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý kedysi dávno bežal v TV v slovenčine som mál rád, no tento film ma nebavil. Narozdiel od krátkych seriálových epizód, tu sa nachádza veľa nudnej vaty a aj dosť otravných speváckych vystúpení. Navyše som si nemohol ani za nič zvyknúť na český dabing, úplne iné hlasy než v slovenčine a už len to premenovanie Yogiho na Béďu mi príde na hlavu. Celkový dojem teda úplne priemerný, neviem, či som sa čo i len raz zasmial. ()

Reklama

Reklama