Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reagan Collins je vzorný stredoškolák, ktorý po vyučovaní pracuje ako zabijak. Vo voľnom čase organizuje smrteľné nehody despotických rodičov svojich spolužiakov. Keď sa rodičia jeho kamarátov stanú príliš panovační, posadnutí sami sebou alebo jednoducho nepohodlní, Reagan sa ponúkne, že ich zbaví trápenia - za dohodnutú cenu. Keď skúsený policajný detektív Cliff Dawkins začne vyšetrovať vraždy a spájať dovedna jednotlivé čriepky, bude otázne, či Reagan dokáže udržať svoj výnosný biznis nad vodou. (TV JOJ)

(více)

Recenze (2)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Příjemná quirky komedie o klukovi co si vydělává ve škole tak že zařizuje vraždy které vypadají jako sebevraždy pro jeho spolužáky, ke kterým se jejich rodiče chovají jak ke kusu hadru. No a to je zhruba všechno a i přes jednoduchý děj to celé funguje na jedničku. Rodiče jsou většinou správně švihlý a ujetí a dost černo absurdní humor tomu taky dost napomáhá. Samozřejmě co se týče nějaké režie, tak se tohle neřadí k nějaké komediální stylovce, ale jde o příjemně natočenou zábavnou taškařici, která ale není hloupá. Takže pokud chcete Dextera ze školního prostředí šmrnclého příjemnou romancí, tak nehledejte dál! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to ľahká, jednoduchá a svižná jedno hubka, ktorá nenadchne, ale ani neurazí. Je jasne, že scenárista išiel na istotu i keď ho vobec nenapadlo, že dokonalý plán neexistuje a vždy sa nájde malá trhlinka, ktorá ten plán celý pochová. No. ale tu nie, všetko ide podľa plánu a to je neuveriteľné až dokonca trápne a to najviac na konci. Lebo zlyhanie bŕzd, utopenie, otrávenie či dokonca spadnutý konár sa dajú považovať za nešťastne náhody, ale skon poslednej obete a cele tie okolnosti, čo tomu predchádzali boli už totálne prehnane a hlúpe. To bolo celkom naivne sa domnievať, že koncový zvrat bude čerešničkou na torte. U mna to vystrelilo celkom inak. A aj keď ten koniec je už celkom mimo, tak ako celok to bolo slušné. Silne 3*. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama