George Jetson je vytržen ze své rodiny, když jej pan Spacely povýší na velitele nové továrny na vzdálené planerě.(TV Minimax)
Hlava rodiny Jetsonových, George Jetson, dostane výjimečnou nabídku, kterou nemůže odmítnout. Může řídit svou vlastní továrnu v kosmickém prostoru. Jenže se záhy objeví první potíže, protože Jetson zjistí, že někdo se pokouší práci továrny sabotovat, protože ta značně škodí jeskyním v podzemí. A tak stojí Geroge před obtížným úkolem. Musí uklidnit své nadřízené a uspokojit jejich požadavky a současně musí najít způsob, jak tím neškodit podzemnímu labyrintu obývanému chlupatými příšerkami.(Pumiiix)
Zábavná rodinka legendárnej dvojice Hanna - Barbera, tvorcov desiatok kreslených príbehov, je tu v prvom celovečernom vydaní. Mr. Spacely, najvyšší boss firmy potrebuje vyrobiť milión skrutiek na svojej vzdialenej planétke. Tá je však naozaj poriadne ďaleko a všetci jeho viceprezidenti zlyhali. Pán Spacely musí teraz vybrať niekoho presne takého, ako je George Jetson. Ten neváha a vezme so sebou celú svoju rodinu. Citlivú a milujúcu manželku Jane; rebelujúcu dospievajúcu dcéru Judy aj s jej novým priateľom, ktorý je veľká hviezda; Elroya - basketbaloého šampióna, ktorý stratil dôveru vo svojho otca a nakoniec samozrejme aj svoju drzú slúžku. Dobrodružstvo sa môže začať...(oficiální text distributora)
Seriál jsem nikdy neviděla, ale tohle mi myslím na ukázku docela postačilo. Starý známý svět Hanny-Barbery, tentokrát v budoucnosti. Převlečený klon super úspěšných Flintstoneových v bledě modrém. Dnes už sice příliš poplatné době, ale to jsou koneckonců všechny ty americké rodinky taky. Ať už jde o kreslený nebo hraný humor, všechno funguje na stejné bázi a je jenom na nás, jestli se naladíme na stejnou notu. Mé skromné přání do příštího příbalu je ale rozhodně film, kde se Jetsonovi setkávají s Flintstoneovými – to by byl větší šlágr :)(9.2.2009)
4daPeace
Verdikt: Seriál byl trapně nevtipný a filmová verze si to vzala k srdci, takže je úplně stejná.(2.8.2007)
ARI50
Byla to otázka ano či ne no není to moc super zábava.(26.9.2018)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $20,305,841║Tržby Celosvetovo $-║(6.9.2009)
NinadeL
jonyyy
Takový méně vtipný předchůdce Futuramy. 60%(9.7.2010)